ایده‌هایی برای گردشگران در اصفهان ۲۰۲۰

ایده کاپ ۲۰۲۰ با محوریت معرفی بهتر اصفهان به عنوان مقصد گردشگری، ایجاد جاذبه های نوین گردشگری،برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی گردشگری،کاهش یا حل مشکلات گردشگری شهر اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، هفتمین ایده کاپ شهر اصفهان با محوریت جذب گردشگر امروز _یک‌شنبه‌ ۱۷ آذرماه_ در تالار فرهنگیان برگزار شد. در این مراسم از میان ۵۰۰ طرح و ایده که دانش آموزان برای جذب گردشگر ارسال کرده بودند ۲۸ نفر به مرحله ارائه رسیدند.

در ابتدای این مراسم شرکت کنندگان یکی پس از دیگری طرح های خود را که در جهت پیشرفت در زمینه گردشگری و تبدیل شهر اصفهان به مقصد گردشگری بود، ارائه کردند.

در این میان برخی از طرح ها به قدری جذاب بودند که وقتی توسط یک دانش آموز ارائه می‌شد باور نکردنی بود که این کودکان ذهنی چنان خلاق و ایده پرداز دارند و در جهت پیشرفت فرهنگ شهر خود تلاش می‌کنند.

یکی از طرح ها که کم و بیش توجه ها را جلب کرد طراحی فضایی برای ساخت ماکت های آثار تاریخی اصفهان بود، آثاری که بسیاری از توریستها علاقه‌مند هستند آن را لمس کرده و با دید دیگری به آن نگاه کنند و یا طراحی مسابقه ای برای درگیر شدن گردشگران با آثار تاریخی تا آن ها پاسخ دهند که چرا و به چه دلیل یک اثر تاریخی اینگونه بنا شده است و به این ترتیب آن ها با آثار تاریخی درگیر می‌شوند.

با اینکه ایده ها کم کم رو به آخر می‌رسید اما حاضران در این مراسم از شنیدن هر کدام لذت می بردند و بدون خستگی ارایه کنندگان را تشویق می کردند.

در میان طرح های ارائه شده یکی از طرح ها باب میل کودکان بود وقتی که گفته شد کودکان در میدان نقش جهان دوست دارند صنایع دستی را لمس کنند و با آن به نوعی دیگر آشنا شوند کودکان هشیار شدند، هدف از این طرح ایجاد فضایی برای آموزش صنایع دستی به کودکان گردشگر در میدان نقش جهان بود.

همچنین طرحی برای آشنایی گردشگران با زبان فارسی ارائه شد و طرح های بسیار دیگری که هر کدام می تواند اولین گام برای پیشبرداهدافی بلند باشد.

در پایان این مراسم نصیر ملت با اشاره به طرح اصفهان ۲۰۲۰، گفت: برای انجام این طرح یک سال شبانه روز زحمت کشیدند تا اتفاق بزرگی را در شهر اصفهان رقم بزنیم.

وی بابیان اینکه اصفهان امروز نتیجه پایداری گذشتگان است، افزود: پایداری گذشتگان وظیفه امروز ما را سنگین میکند و نباید بی تفاوت زندگی کنیم مردمان این شهر بزرگ بودند و در مقابل تمام حوادث ایستادند.

عضو شورای شهر اصفهان ادامه داد: تحول اگر درست باشد میتواند مسیر حرکت و توسعه را تغییر دهد، ظرفیت فرهنگی تاریخی باعث حضور گردشگران در شهر می شود و در سال ۲۰۲۰ با تمرکز بر رویداد ها و پروژها در مسیر توسعه قرار خواهیم گرفت. 

وی خاطر نشان کرد: اقدامات از دل پیشنهادات شهروندان خارج و مبنای سیاست گذاری قرار می‌گیرد و باید مطالعات همراه با کمک اصلی ترین عناصر شهر اصفهان یعنی دانش آموزان، دانشجویان معلمان و اساتید و همچنین مشارکت یکایک شهروندان انجام شود به نوعی اثری بزرگ در اصفهان به عنوان شهر تاریخی صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، ایده اول به داوری شهلا زریسفی، پیروز ارجمند،حامد صفایی پور،ندا روشندل و مهدی جلوانی به ایده کاپ در دوره متوسطه دوم به طرح رمزو راز تعلق گرفت.

همچنین ایده اول معلمان به الهام بهنام نیا،نرگس کریمی و فهیمه شرافتی تعلق گرفت همچنین مجتبی قاسمی میثم و فریدون پریش امین رضوانی رتبه دوم و میترا طحان رتبه سوم را کسب کردند.

ثمین نصریان ایده اول ایده کاپ دبستان را از آن خود کرد، پرهام پیرحاجی رتبه دوم و آیلین بدیعی رتبه سوم را گرفتند.

امیر رضا محسنی در دوره متوسطه اول ایده کاپ اول و آرزو بختیاری و عارفه دادخواه ایده کاپ دوم و فرزاد طغیانی ایده کاپ سوم را کسب کردند.

کد خبر 400162

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.