به گزارش ایمنا، کاهش این آسیبها با مصرف بعضی مواد غذایی که منجر به هیدراته نگهداشتن بدن میشود، امکانپذیر است. همچنین مصرف این غذاها باعث تولید سلولهای تازه و یکدستشدن بافت پوست خواهد شد. در ادامه شما را با هفت ماده غذایی موثر برای پیشگیری از آسیبهای پوستی در فصل سرما آشنا میکنیم:
میگو: یکی از غذاهای دارای بالاترین سطح روی است و با تولید کلاژن منجر به بازسازی پوست میشود. دیگر غذاهای غنی از روی شامل گوشت گاو، لوبیا و جوانه گندم میشود.
روغن زیتون: حاوی ویتامینE، چربیهای اشباع نشده و اسیدهای چرب امگا ۳ است و یک نیروگاه تغذیهای برای حفظ سلامت پوست محسوب میشود. مصرف روغن زیتون پوست را در برابر اگزما و اشعه ماوراء بنفش نیز محافظت میکند.
خیار: سیلیس موجود در سبزیجات غنی از آب مانند خیار، منجر به افزایش رطوبت و قابلیت ارتجاعی پوست میشود. همچنین خیار سرشار از ویتامینهای A و C برای تسکین پوست و مبارزه با آسیبهای پوستی است.
ماهی: ماهیهای چرب مانند ماهی آزاد، قزل آلا و ساردین، حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و مصرف آنها منجر به حفظ رطوبت و تقویت پوست میشود. اگر مصرف ماهی برای شما امکانپذیر نیست، میتوانید از دانههای بذر کتان و یا گردو، برای رساندن امگا ۳ به بدن خود بهره گیرید.
آجیل: سرشار از ویتامینE است که نقش موثری در مراقبت از پوست افراد دارد؛ ویتامین E محافظ پوست در برابر آسیبهای ناشی از استرس اکسیداتیو است و مانند اسیدهای چرب امگا ۳ منجر به محافظت از پوست در برابر آسیبهای اشعهUV خورشید میشود.
آووکادو: این ماده غذایی مانند آجیل، دارای مقادیر بالای ویتامینE و سایر آنتی اکسیدانها را است؛ آووکادو از چربیهای اشباع نشده، غنی بوده و مصرف آن منجر به حفظ رطوبت پوست میشود. همچنین این میوه جادویی پیری زودرس پوست را به تأخیر میاندازد و فرایند التهاب بدن را کاهش میدهد.
سیب زمینی شیرین: این ماده غذایی غنی از بتاکاروتن و ویتامین A بوده و یکی از مغذیترین مواد برای پیشگیری از خشکی پوست محسوب میشود. ویتامین A به تعمیر آسیب در سطح بافتها و جلوگیری از پیری زودرس پوست کمک میکند.
منبع: آوای سلامت
نظر شما