به گزارش ایمنا، عباس امینیزاده اظهار کرد: در حوزه مدیریت و برنامهریزی شهری، یکی از موضوعاتی که در دنیا به عنوان شاخص قابل توجه شناخته میشود، شهر دوستدار کودک است.
وی با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل سازمان همیاری شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور، کسب این عنوان را در دستور کار قرار دادهایم، افزود: دستیابی به این برند، با هدف تلاش در راستای توجه بیشتر به نیازهای اجتماعی کودکان و نوجوانان است.
شهردار بندرعباس با بیان اینکه این موضوع در حوزه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری دنبال میشود، ادامه داد: انتظار داریم همان گونه که همگرایی و همراهی دستگاههای اجرایی مختلف باعث ثبت بندرعباس به عنوان عضو شبکه جهانی شهرهای خلاف دنیا شد، در مسیر کسب برند شهر دوستدار کودک و اجرای برنامههای مختلف فرهنگی، هنری، زیرساختی و... نیز شاهد این همکاری باشیم.
ناهید سلیمانی احمدی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان نیز در ادامه اظهار کرد: همکاریهای خوبی از طرف شهرداری با مجموعه کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان انجام شده است.
وی با بیان اینکه علاقه ویژهای برای رشد و توسعه شهر بندرعباس وجود دارد، افزود: هر مجموعهای مانند شهر، یک سیستم به هم پیوسته است که باید به همه بخشهای آن توجه کنیم.
وی با اشاره به پیوستن بندرعباس به شبکه جهانی شهرهای خلاق، ادامه داد: احداث چند فرهنگسرا در بندرعباس در این دوره مدیریتی، اقدامی قابل توجه به حوزه کودک و نوجوان است.
سلیمانی عنوان کرد: باید با همکاری، به نیازمندیها و علاقمندیهای کودکان بیش از پیش توجه کنیم.
نظر شما