ترامپ متهم به رشوه گرفتن

مهم ترین اخبار و تحولات سیاسی امروز جهان را در بسته خبری "بین الملل ایمنا" بخوانید.

به گزارش ایمنا، برگزیده اخبار جهان طی بیست و چهار ساعت گذشته را می‌توانید در بسته خبری پیش رو مطالعه کنید:

پلوسی ترامپ را به "ارتشاء" متهم کرد

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور را متهم کرد اوکراین را در مسیری قرار داد که باید از جو بایدن و پسرش تحقیق می‌کرد تا کمک نظامی آمریکا را دریافت کند. پلوسی همچنین گفت، هنوز هیچ تصمیم نهایی درباره اینکه آیا ترامپ رسما استیضاح می‌شود یا خیر، گرفته نشده است؛ اگرچه دموکرات‌ها به دنبال ارائه یکسری اتهامات خاص علیه ترامپ هستند که می‌توان آنها را در هفته‌های آتی در بندهای استیضاح آورد. پلوسی ادامه داد: شهادت مرتبط با ارتشاء در این تحقیق دیده می‌شود و اینکه ترامپ از قدرت خود سوءاستفاده کرده و سوگند خود را با تهدید به توقف یک کمک نظامی و نشست کاخ سفید در ازای تحقیق درباره رقیب انتخاباتی‌اش نقض کرده است که تلاشی آشکار از سوی رئیس جمهوری برای آن است که می‌خواهد در انتخابات ۲۰۲۰ به نفع خود عمل کند. رئیس مجلس نمایندگان آمریکا همچنین گفت: ارتشاء می‌تواند ارسال یا توقف کمک‌های نظامی به اوکراین در ازای بیانیه‌ای عمومی درباره تحقیقاتی جعلی مربوط به انتخابات باشد. این ارتشاء است. نانسی پلوسی به بند دوم قانون اساسی آمریکا اشاره کرد که در آن آمده، رئیس جمهوری و سایر مقام‌های دولتی در صورت ارتشاء، خیانت یا سایر جرایم جدی و تخطی از قوانین باید استیضاح یا محکوم شوند. وی با این حال افزود: استیضاح یک عمل تفرقه افکنان در کشور ما به شمار می‌رود. الان در کشور ما همانند زمانی نیست که پرزیدنت نیکسون بابت رسوایی واترگیت از کاخ سفید بیرون انداخته شد. انتظار می‌رود که یک جلسه تحقیق استیضاح دیگر امروز (جمعه) از سوی کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا برگزار شود و در آن ماری ال.یووانوویچ، سفیر سابق آمریکا در اوکراین که از سوی ترامپ برکنار شد، حضور دارد. روند تحقیقات استیضاح ترامپ یک روز پس از مکالمه تلفنی ۲۵ ژوئیه بین ترامپ و همتای اوکراینی‌اش به اجرا درآمد.

رئیس کمیته روابط خارجی سنا خواستار تصویب نشدن لوایح تحریم ترکیه است

سناتور جیم ریش، رئیس کمیته امور خارجی سنای آمریکا گفت: احتمالا این بهترین گزینه است که ما در حال حاضر این لایحه مربوط به اعمال تحریم‌ها علیه ترکیه را تصویب نکنیم. این سناتور در میان گروهی از سناتورهای جمهوری خواه آمریکایی است که روز چهارشنبه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا از آنها خواست تا برای دیداری با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه به کاخ سفید بروند و در این نشست بود که ترامپ به اردوغان تاکید کرد تا سیستم‌های دفاع موشکی اس-۴۰۰ روسی را کنار بگذارد. گروه‌های مختلف از قانونگذاران از جمله سناتور ریش و سناتور باب منندز، خسته از تهاجم ترکیه به شمال سوریه و خرید اس-۴۰۰های روسی، لایحه‌ای را برای اعمال تحریم‌ها علیه آنکارا ارائه کردند. پس از نشست کاخ سفید، اردوغان به خبرنگاران گفت، ترکیه روابطش با روسیه را به خطر نمی‌اندازد. سناتور ریش به این مساله اشاره کرد که ایالات متحده به دنبال تضعیف آن رابطه نیست اما خرید تسلیحاتی از روسیه نباید ادامه یابد. واشنگتن در واکنش به خرید تسلیحاتی ترکیه از روسیه، آنکارا را از چند برنامه برای تولید مشترک جنگنده‌های اف-۳۵ بیرون گذاشت و فروش تسلیحات به این عضو ناتو را منع کرد. برخی از اعضای کنگره آمریکا از ترامپ خواسته بودند تا به اردوغان افتخار ورود به کاخ سفید را ندهد اما سناتور ریش گفت، از اینکه این دیدار صورت گرفته، بسیار خوشحال است و ادامه داد: این دیدار می‌تواند به بهبود روابط منجر شود و رجب طیب اردوغان هم با یک پیام بسیار مشخص و واضح کاخ سفید را ترک گفت که اگر ترکیه به خرید سامانه‌های اس-۴۰۰ روسی ادامه دهد، با پیامدهایی روبرو می‌شود.

پوتین: روسیه از پایان درگیری در شرق اوکراین استقبال می‌کند

ولادیمیر پوتین در گفتگو با خبرنگاران در نشست بریکس در برزیل گفت، هم‌اکنون برنامه‌ای برای دیدار با ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین پیش از نشست بین‌المللی چهارجانبه درباره اوکراین ندارد. به گزارش خبرگزاری رویتز، به نظر می‌رسد موفقیتی که در یکم اکتبر سال جاری میلادی در مذاکرات میان مسکو و کی‌یف به دست آمد، راه را برای رهبران روسیه، اوکراین، آلمان و فرانسه باز کرد تا نخستین نشست چهارجانبه خود را در سه سال اخیر در زمینه این درگیری برگزار کنند.

گفتگوی مقام‌های روسی و آمریکایی در ژنو درباره "استارت جدید"

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: هجدهمین نشست کمیسیون مشورتی دو جانبه معاهده نیواستارت بین مقام‌های آمریکایی و روسیه در تاریخ ششم تا سیزدهم نوامبر سال جاری میلادی در ژنو برگزار شد و هیات‌های دو کشور به بررسی مسائل عملی مرتبط با تحقق این پیمان ادامه دادند.پیمان استارت جدید در سال ۲۰۱۰ از سوی واشنگتن و مسکو امضا شد و در ۲۰۲۱ منقضی می‌شود و هدفش کاهش استفاده از تسلیحات هسته‌ای است. این معاهده آخرین نوع خود میان آمریکا و روسیه است که برای کلاهک‌های هسته‌ای استراتژیک محدودیت قائل می‌شود. در همین حال سرگئی ناریشکین، رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه امروز گفت، معاهده استارت جدید احتمالا تمدید نخواهد شد.

پوتین: امیدواریم ترامپ برای مراسم روز پیروزی به روسیه بیاید

 ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه اظهار کرد، کار درست برای دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا این است که حتی با وجود درگیری در کمپین انتخاباتی، در مراسم یادبود هفتاد و پنجمین سالگرد پیروزی در جنگ جهانی دوم که در مسکو برگزار می‌شود، شرکت کند. به گزارش خبرگزاری رویترز، پوتین ریاست رژه سالانه نهم مه را که به مناسبت پیروزی اتحاد شوروی بر آلمان نازی برگزار می‌شود، بر عهده دارد و از این موقعیت برای نمایش تجهیزات نظامی روسیه استفاده می‌کند. ترامپ طی روزهای گذشته اظهار کرد، به دنبال دعوت کرملین برای شرکت در این مراسم، حضور در آن را بررسی می‌کند. با وجود تنش‌ها در روابط روسیه و آمریکا، پوتین و ترامپ در ظاهر رابطه خوبی با یکدیگر دارند. پوتین در پاسخ به سوالی درباره حضور احتمالی ترامپ در مراسم روز پیروزی روسیه گفت: حتی با وجود گرفتاری در کمپین انتخاباتی، حضور در این مراسم کار درستی خواهد بود اما تصمیم‌گیری در این زمینه بر عهده ما نیست.

کد خبر 396952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.