به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدمهدی احمدی ب عصر امروز -شنبه ۱۸ آبان- در آیین افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه کتاب اصفهان، اظهار کرد: خروجی نمایشگاه در اصلاح فرهنگ عمومی تاثیر گذار باشد. یکی از شاخص های توسعه علمی، کتاب و مطالعه است. جامعه برای ارتباط منطقی با کتاب نیاز به اصلاح نگاه به کتاب به عنوان یک کالا مهم و ضروری و قرار گرفتن آن در سبد خرید خانوار، دانستن کتاب به عنوان یک فضیلت و برند فکری و اعتقاد به انرژی ساز بودن کتاب، دارد.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در این صورت است که مردم در فراغت، مترو و اتوبوس کتاب می خوانند و کتاب به عنوان عنصر اصلی در سبک زندگی شناخته میشود. ورق زدن کتاب و مجلات به انسان انرژی مثبت می دهد. اگر عوامل ذکر شده تحقق پیدا کند، جامعهای کتابخوان خواهیم داشت.
وی کتاب را عاملی برای کاهش آسیبهای اجتماعی دانست و گفت: اگر کتابخوانی در جامعه تبدیل به اصل شد، این مردم هستند که خود را مدیریت خواهند کرد و نیازی به حضور نیروهای انتظامی نیست. باید به نویسندگان احترام گذاشت تا دست به قلم ببرند و قلم آنها جامعه را از فتنه نجات خواهند داد.
احمدی درباره نمایشگاههای کتاب خاطرنشان کرد: نمایشگاهای کتاب در جریان سازی فرهنگی بسیار موثر است چرا که مردم را با جدیدترین و بهترین آثار آشنا می کند. هر بودجهای که به احیای کتاب تعلق یابد، قابل دفاع است. مردم کتابخوان به محیط آسیب نمی زنند، بزهکاری انجام نمی دهند و جامعهای متعالی خواهند ساخت.
به گزارش ایمنا، چهاردهمین نمایشگاه کتاب اصفهان با شعار "بخوان برای زندگی" ۱۸ الی ۲۳ آبان ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۹ الی ۲۰ در محل دائمی نمایشگاههای استان واقع در پل تاریخی شهرستان برگزار میشود. بیش از ۴۰۰ غرفه و ۵۰۰ ناشر با حدود ۹۷ هزار عنوان کتاب در چهاردهمین نمایشگاه کتاب اصفهان حضور دارند.
نظر شما