به گزارش ایمنا، به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت و درمان، ایرج حریرچی، با اشاره به افزایش طول عمر مردم نسبت به دهههای قبل، اظهار کرد: با توسعه و پیشرفت جوامع و گسترش بهداشت و پیشگیری، مطالعات نشان داده مراجعات مردم به نظام سلامت افزایش پیدا میکند چون طول عمر افراد زیاد میشود که اکثر بیماریهای واگیر هم مربوط به دوران سالمندی هستند.
وی با بیان اینکه تا ۴۰ سال پیش امید به زندگی در ایران حدود ۵۰ سال بود، افزود: تا ۳۰ سال پیش بیماری آلزایمر در کشور وجود نداشت و امید به زندگی در طول ۴۰ سال گذشته، بیش از ربع قرن افزایش یافته است.
معاون کل وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در دنیا، ۱۰.۵ درصد از درآمد ناخالص ملی برای سلامت هزینه میشود و ۷۳۰۰ میلیارد دلاری که سالانه در حوزه سلامت هزینه میشود از مجموع هزینههای انرژی و نظامی بیشتر است.
حریرچی تصریح کرد: نظام سلامت ۴ هدف اصلی دارد شامل افزایش سلامت مردم و امید به زندگی سالم، محافظت از مردم در برابر مخاطرات مالی بیماریها و پیشگیری از فقر در حوزه سلامت، افزایش رضایتمندی مردم و همچنین ارتقای کارایی و ارائه خدمات سلامت بیشتر با منابع کمتر، اهداف نظام سلامت دارد.
وی یادآور شد: نظام سلامت، رفیق و همراه مردم است؛ چرا که در دوران سخت و بیماری به آنها ارائه خدمات میکند و رسانهها از نظام سلامت، مجلس، دولت و جامعه، ارتقای سلامت را مطالبه میکنند.
معاون کل وزارت بهداشت افزود: در حال حاضر ۶۰ درصد از مردم چاق هستند یا اضافه وزن دارند و باید به مردم بگوییم که چه مواد غذایی را مصرف نکنند که چاق نشوند یا اضافه وزن نداشته باشند.
نظر شما