به گزارش ایمنا، گوگل طی رویداد اختصاصی خود با نام Made by Google ۱۹، در کنار معرفی محصولات سختافزاری جدید، از سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیون دلاری در حیطه انرژیهای پاک خبر داد. این سرمایهگذاری در راستای کمک به محیط زیست و حذف آلایندگی در کشورهای تولیدکننده محصولات گوگل انجام خواهد شد.
کمتر از یک ماه پیش، جف بزوس، مدیرعامل آمازون از آغاز اقدامات گسترده برای کاهش تولید آلایندگیهای کربن توسط این شرکت سخن گفته بود. همچنین پیش از این، اپل و مایکروسافت نیز با تدابیر ویژه، قدم بزرگی برای تبدیلشدن به شرکتهای پاک در حوزه فناوری برداشته بودند.
حال نوبت به گوگل رسیده است تا طرحهای خود را برای حفظ محیط زیست و مشکلات آلایندگی رونمایی کند؛ این غول دنیای فناوری پیشتر نیز اقدامات زیادی در این زمینه انجام داده بود و اکنون در نظر دارد پا را از این هم فراتر گذاشته و از رقبای خود پیشی بگیرد.
مدیر ارشد گوگل در این رویداد از سرمایهگذاری در "مناطق کلیدی تولیدکنندهی محصولات گوگل" نام برد که البته جزئیات بیشتری در حال حاضر ارائه نشده است. اوسترلو در ادامه گفت: تمام عملیات متعلق به شرکت گوگل از سال ۲۰۰۷ در زمینه تولید کربن خنثی بوده و میزان بیشتری از این ماده را به جو زمین اضافه نمیکنند. همچنین از سال ۲۰۱۷ تمام انرژی مورد نیاز گوگل توسط منابع تجدیدپذیر تأمین میشود.
وی همچنین افزود: زمانیکه شما به استفاده از محصولات گوگل روی میآورید، سهمی از استفاده از انرژیهای پاک و حفظ کره زمین از آلایندگی خواهید داشت. آیوی راسس، مدیر طراحی بخش سختافزار گوگل نیز در این خصوص گفت: تمام محصولات سری Nest (تجهیزات خانه هوشمند) از پلاستیکهای بازیافتی تولید میشود و حتی در پارچه اسپیکرهای "نست مینی" از شیشههای بازیافت شده استفاده شده است.
اقدام اخیر گوگل، خبر از افزایش تلاش شرکتهای نامدار حوزه فناوری در راستای حفظ محیط زیست میدهد. پیشتر اپل نیز در رویدادهای معرفی محصولات سختافزاری تأکید ویژهای به استفاده از آلومینیوم بازیافتی در نسل جدید گوشی و لپتاپهای خود داشته است.
پیشتر کارکنان شرکتهای آمازون، مایکروسافت و گوگل به صورت جمعی به اعتراض در خصوص بیتوجهی شرکتهای نامبرده به شرایط محیط زیست و حفظ آن پرداخته بودند. همچنین برخی مشکلات دیگر مانند شرایط سخت کاری، مشکلات نژادپرستی و تبعیض جنسیتی، آسیب زیادی به نام شرکتهای بزرگ حوزه فناوری زده بود. اقدامات اخیر در راستای حفظ محیط زیست، میتواند تا حدی به بهبود جلوه آنها در اذعان عمومی کمک کند.
منبع: زومیت
نظر شما