عبدالرضا مهدیبادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز اظهار کرد: سطح زیر کشت باغات گلابی این شهرستان بیش از ۱۰۰ هکتار است و این محصول بیشتر در مناطق سردسیر از جمله باغهای روستاهای طامه و ولوجرد تولید میشود.
وی متوسط تولید این محصول در نطنز را بیش از ۱۰ تن در هر هکتار عنوان کرد و گفت: گلابی نطنز همهساله همزمان با آغاز فصل پاییز و در حالی که هنوز سبزرنگ و نارس است، برداشت و حدود سه تا چهارماه در انبار نگهداری میشود.
مدیر جهاد کشاورزی نطنز، وجه تمایز محصول گلابی رقم نطنزی در مقایسه با سایر ارقام موجود در ایران را خوشطعم بودن، خوشرنگ بودن، هضم آسان و قابلیت نگهداری برای مدت طولانی عنوان کرد.
مهدیبادی افزود: باغداران از اول مهرماه کار برداشت گلابی را شروع می کنند و با توجه به رقم گلابی نطنزی میوهها به صورت نارس با تشریفات خاصی برداشت و در انبارهای سنتی نگهداری می شود. از اوایل آذرماه با توجه به گذران مراحل فیزیولوژی بعد از برداشت تا اواخر اسفند ماه به بازارهای محلی، استانی و خارج از استان عرضه میشود.
وی گفت: پیشبینی میشود امسال با توجه به بارندگی های مداوم در زمان گلدهی، حدود ۲۰۰ تن محصول درجه یک برداشت شود.
نظر شما