به گزارش ایمنا و به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، یدالله صادقی در نشست ستاد تنظیم بازار استان تهران گفت: در بخش نانواییهای یارانهپز، بربری با آرد ۸۳۰ تومانی به قیمت یک هزار تومان، سنگک با آرد ۸۱۵ تومانی، یک هزار و ۲۰۰ تومان، تافتون با آرد ۸۲۰ تومانی، ۵۵۰ تومان و لواش با آرد ۸۲۰ تومانی به نرخ ۳۰۰ تومان عرضه میشود.
وی اظهارداشت: وزن چانه برای بربری ۵۱۰ گرم، سنگک ۵۶۰ گرم، تافتون ۲۳۰ و لواش ۱۴۰ گرم باشد.
صادقی قیمتهای جدید را برای نانواییهای آزادپز نیز با قیمت گندم ۹۰۰ تومانی اعلام و تشریح کرد: قیمت بربری در این نانواییها با آرد یک هزار و ۲۳۰ تومانی به قیمت یک هزار و ۵۰۰ تومان، سنگک با آرد یک هزار و ۱۷۰ تومانی به نرخ یک هزار و ۸۰۰ تومان، تافتون با آرد یک هزار و ۲۰۰ تومانی به قیمت ۸۵۰ تومان و لواش با آرد یک هزار و ۲۰۰ تومانی به نرخ ۴۵۰ تومان عرضه میشود.
وی خاطرنشان کرد: وزن چانه در نانواییهای آزادپز برای بربری باید ۵۸۰، سنگک ۶۵۰، تافتون ۲۸۰ و لواش ۱۷۰ گرم لحاظ شود.
صادقی تاکید کرد: نرخ انواع نان برای شهرستان های استان بناست پس از بررسی اعلام شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران اعلام کرد: دولت مجوز افزایش قیمت نان را برای استان ها در اختیار استانداران قرار داده اما برای پایتخت خود وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام کرده است.
وی تصریح کرد: این نرخها برای ساماندهی قیمت نان است چون در عمل نانوایان طی سال های گذشته با کم کردن چانه یا با عنوان افزودنیها قیمت نان را تغییر داده اند.
نظر شما