سروش بابایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص مشکلات آموزشی در شهرستان برخوار، اظهار کرد: با توجه به اینکه ایام ثبتنام است بحث شهریه و دریافت پول در مدارس طبق معمول گذشته دیده میشود و همواره بحث بر این بوده که هنگام ثبتنام وجهی دریافت نمیشود.
وی با اشاره به لزوم مشخص کردن میزان سرانه مدارس توسط آموزشو پرورش افزود: بهتر است آموزش و پرورش این مبالغ را مشخص و در مدارس به اطلاع والدین برساند، چرا که اگر قرار است وجهی گرفته نشود چه تفاوتی بین مدارس شهر اصفهان با شهرستانهای اطراف است ضمن اینکه امکانات و شرایط آنها با هم متفاوت است.
نماینده برخوار در شورای اسلامی استان اصفهان با انتقاد از دریافت وجه شهریه هنگام ثبتنام در مدارس تصریح کرد: مدیران مدارس تا زمانی که وجه شهریه را دریافت نکنند و یا چک از والدین دریافت نکنند ثبتنام را انجام نمیدهند و همه این موارد را با سند و مدرک اثبات خواهیم کرد.
یک شیفته کردن مدارس اصفهان را برخوردار جلوه داد
وی در خصوص کمبود فضاهای آموزشی شهرستان برخوار اظهار کرد: در سال ۹۲ دستورالعملی مبنی بر یک شیفته شدن مدارس تصویب شد و پیرو این بحث تمام مدارس نمازخانه، انباری و فضاهای ناکارآمد مدرسه را تبدیل به کلاس کردند که در شهر برخوار نزدیک به شش یا هفت مدرسه بخش اداری خود را به کانکس منتقل کردند.
بابایی با انتقاد از طرحهایی که بدون زیرساخت لازم اجرایی میشود افزود: پس از این موضوع اعلام شد که مدارس اصفهان یک نوبته شد به طوری که امروز وقتی از امکانات مدارس اصفهان صحبت میشود این استان را یک استان برخوردار در نظر میگیرند و استان البرز را در اولویت ساخت و افزایش فضای آموزشی مطرح میکنند.
وی با اشاره به کمبود ۴۹ واحد آموزشی در برخوار گفت: برای مثال در شهر خورزوق شش فضای آموزشی به صورت گروهی اداره میشود و همچنین ما در شهرک سیمرغ خورزوق که ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد هنوز یک فضای آموزشی هم وجود ندارد.
نماینده برخوار در شورای اسلامی استان اصفهان با تاکید بر اینکه متوسط تعداد واحدهای درسی ۳۵ واحد است، اظهار کرد: اگر قرار است مدارس به صورت دو نوبته باشند باید روزهای پنجشنبه هم دانشآموزان حضور پیدا کنند اما در مقطع متوسطه دوم مدارس برخوار دو شیفته هستند و پنجشنبهها هم که به حضور در کلاسهای تقویتی و مطالعه بیشتر اختصاص داده بودند را به مدرسه میآیند.
مدارس ابتدایی نیازمند معلمان با تجربه هستند
وی در خصوص کمبود نیروی شهرستان برخوار در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ گفت: در سال تحصیلی که تمام شد اعلام کردند که باید ۳۰ معاون از کادر اداری شهرستان کم شود و اعلام شد باید به جای ۱۲۰ دانشآموز باید ۲۰۰ دانشآموز داشته باشید تا معاون به مدرسه تعلق بگیرد در صورتی که مهمترین چالش مدارس علاوه بر معلم کمبود نیروی اداری است.
بابایی با تاکید بر کمبود مشاور در مدارس شهرستان برخوار افزود: توجه به مسائل تربیتی نیاز حضور مشاور در مدارس را بیشتر میکند به خصوص در مقطع متوسطه دوم که بسیاری از مشکلات دانشآموزان در این سن است در حالی که همه مشاوران به مقطع متوسطه اول برای فرایند هدایت تحصیلی منتقل شدند.
وی با اشاره به کمبود نیروی با تجربه در مدارس ابتدایی برخوار تصریح کرد: در مدارس ابتدایی تعداد سرباز معلمها بسیار زیاد است و در حالی که شهرستان برخوار در چهار کیلومتری اصفهان قرار گرفته و سرباز معلمها با میل بسیاری این شهرستان را انتخاب میکنند، اما مقطع ابتدایی نیازمند معلمان باتجربه است در حالی که تجربه این سرباز معلمان به میزان کافی نیست.
نظر شما