اصغر پورباطنی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به کاهش تدریجی قیمت هر کیلو گوشت گوساله و گوسفند در بازار از اردیبهشت ماه، اظهار کرد: قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی درجه یک در هفته اخیر افزایش را تجربه کرده است اما فروشندگان گوشت قرمز با درک صحیحی از شرایط بازار و توان خرید مردم این افزایش قیمت را اعمال نکرده اند.
وی افزود: عاملی که به صورت مستقیم موجب افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار شده، واسطه گری و دلال بازی برخی از سودجویان در این بازار است. افزایش قیمت گوشت که اخیرا اتفاق افتاد، تغییری در میزان سودآوری دامدار یا قصاب ایجاد نکرد بلکه موجب کسب منفعت بعضی از سودجویان و واسطه ها در این بازار شد.
نظر شما