حسین عباسی عبدلی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در حقیقت تعداد تعمیرکاران به صورت قارچ گونه رشد کرده است. برخی تعمیرکاران در همه امور اظهار تخصص می کنند و انواع لوازم خانگی را تعمیر می کنند در صورتی که مردم باید برای تعمیر وسایل خانگیشان به متخصص تعمیر همان وسیله مراجعه کنند.
وی با اشاره به افزایش میزان تقاضای مردم برای خرید یا تعمیر کولر در فصل تابستان، گفت: مردم نباید به تعمیر کنندگان و فروشندگان انواع کولر که در شبکههای اجتماعی و اینترنت تبلیغات می کنند اعتماد کنند. تنها باید از متخصصان واحدهای صنفی مجاز اتحادیه استفاده کنند.
عباسی افزود: نرخ سرویس و تعمیر انواع کولر که اتاق اصناف و متخصصان اتحادیه در مصوبه ای اعلام می کنند مربوط به همه فصول سال است و در تابستان افزایش پیدا نمی کند.
نایب رییس اتحادیه فروشندگان و تعمیر کنندگان لوازم خانگی اصفهان اضافه کرد: نرخنامه سرویس کولرها در اتحادیه نصب شده و در اختیارصاحبان واحدهای صنفی اتحادیه قرار گرفته است. تخلفات زیادی در زمینه سرویس و فروش کولر در فصل تابستان صورت می گیرد و با متخلفان به صورت جدی و اخطار کتبی برخورد می شود. هرچند مبالغ گرانفروشی در این زمینه قابل ملاحظه نیست و مردم این تخلفات را به اطلاع اتحادیه نمی رسانند بنابراین اتحادیه از میزان پایینی از تخلفات آگاه می شود.
وی خاطر نشان کرد: مردم باید دقت بیشتری داشته باشند و در قبال پرداخت وجه از تعمیرکنندگان و فروشندگان فاکتور بخواهند. امسال چندین واحد صنفی به دلیل گرانفروشی از سوی اتحادیه متخلف شناخته شده و پلمب شدند.
عباسی عبدلی گفت: افرادی که به صورت غیر مجاز و غیر قانونی به تعمیر کولر در فصل تابستان می پردازند اغلب صاحبان مشاغلی هستند که رسته دیگری دارند اما در فصل تابستان در کنار فعالیت شغلی خود به این حرفه نیز وارد می شوند. برای مثال بسیاری از واحدهای صنفی مربوط به تعمیرات آبگرمکن به تعمیر و نصب کولر نیز می پردازند که این نوعی تخلف و تداخل صنفی محسوب می شود.
مجوزی برای تعمیرکاران سیار لوازم خانگی صادر نشده است
وی ادامه داد: فعالیت در هر حرفه ای نیاز به تخصص مرتبط با همان حرفه دارد در صورتی که گزارشی از تخلفات در زمینه نصب یا تعمیر کولر توسط افراد غیر مجاز به اتحادیه برسد، بلافاصله بررسی می شود و با فرد متخلف برخورد خواهد شد.
نایب رییس اتحادیه فروشندگان و تعمیر کنندگان لوازم خانگی اصفهان تصریح کرد: تعاملی با ۱۱۸ اصفهان صورت گرفته است که این راهنمای تلفنی تنها شماره تلفن تعمیرکاران متخصص و دارای مجوز از اتحادیه را به مردم ارائه کند. اغلب تعمیرکاران غیر مجاز دستمزد بسیار زیادی دریافت می کنند و در مقابل فعالیت مناسب و تخصصی انجام نمی دهند و منجر به بروز حادثه در دراز مدت می شوند.
عباسی عبدلی ادامه داد: اتحادیه هیچ دستورالعملی درباره صدور مجوز برای تعمیرکاران سیار لوازم خانگی ندارد و تا کنون برای هیچ یک مجوزی صادر نشده است. واسطه ها و دلال ها نیز به حرفه تعمیرات لوازم خانگی وارد شده اند و افراد بدون تخصصی هستند که با تبلیغات گسترده برخی تعمیرکاران را آموزش می دهند و با معرفی آنها به مردم از تعمیرکاران درصد دریافت می کنند.
نظر شما