به گزارش ایمنا به نقل از درگاه ملی آمار ایران بر اساس گزارش متوسط قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری در اردیبهشت ماه ١٣٩٨، بیشترین افزایش قیمت در این ماه نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام قند با ٢٥,٦ درصد، شکر با ٢٥.٠ درصد و برنج ایرانی درجه یک با ١٨.٥ درصد افزایش بوده است.
در اردیبهشت ماه اقلام پیاز (٣٣.٤ درصد)، خیار ( ١٨.١ درصد) و مرغ ماشینی ( ١٧.٨ درصد) نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشتهاند .
همچنین بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ١٣٩٧) مربوط به اقلام پیاز با ٣٠٦,٠ درصد، رب گوجه فرنگی با ٢٤٦.٦ درصد، سیب زمینی با ٢٤١.٣ درصد، گوجه فرنگی با ١٨٦.٨ درصد و سیب درختی زرد با ١٤٢.٧ درصد افزایش است.
نظر شما