حسین یزدانمهر در گفتوگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان نطنز با بیان اینکه این شهرستان از گذشتههای دور زادگاه بزرگان و هنرمندان زیادی بوده است که آثاری ارزشمند خلق کردهاند، اظهار کرد: تعدادی از رشتههای صنایعدستی مانند سفال و سرامیک، گلیمبافی، سبدبافی، دوخت لباسهای محلی و زیورآلات سنتی ابیانه تا به امروز در شهرستان فعال است و اداره میراث فرهنگی برای حفظ و بقای آنها به روشهای مختلف تلاش کرده است.
وی با اشاره به قدمت و سابقه صنایعدستی شهرستان عنوان کرد: در این شهرستان یکهزار و ۸۰۰ اثر تاریخی، طبیعی، فرهنگی و گردشگری شناسایی شده است که از این تعداد ۱۱۰ اثر تاریخی، ۱۱ اثر ناملموس و هشت اثر طبیعی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز ادامه داد: دروههای آموزشی برای بیش از ۷۰۰ نفر از هنرجویان رشتههای رودوزی سنتی، قلمزنی معرق، منبت چوب، میناکاری و نگارگری برگزار شده است.
یزدانمهر اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۸۳ پروانه تولیدی کارگاهی، انفرادی و کارت شناسایی صادر شده است.
وی اضافه کرد: تاکنون رشتههای خراطی، سفال و سرامیک و دوخت لباسهای محلی ابیانه در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است و هنرمندان دو رشته نیز موفق به دریافت نشان ملی شدهاند.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نطنز با بیان اینکه حدود چهار میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان صنایعدستی این شهرستان پرداخت شده است، یادآور شد: بیش از ۲۰ مجوز ایجاد و راهاندازی اقامتگاههای بومگردی در شهرهای نطنز و بادرود و روستاهای متینآباد، دهآباد و روستاهای بخش مرکزی نطنز صادر شده است.
نظر شما