اختر ملاافضل در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با اینکه نرخنامه پیشنهادی را قبل از سال ۹۸، برای مسئولان مربوطه (اتاق اصناف، سازمان صنعت، معدن تجارت و بازرسی اصناف) ارسال کردیم، هنوز پاسخی دریافت نکردهایم. به همین دلیل از واحدهای صنفی خواستهایم طبق متراژ سالن و سابقه خود، نرخ معینی را به صورت مکتوب در سالن نصب کننده تا مشتریان بتوانند با اطلاع کافی از قیمت، خدمات مورد نیاز را درخواست کنند.
وی افزود: از سال ۱۳۹۴ تا کنون به دلیل نبودن نرخنامه مصوب، شاهد هرج و مرج بسیاری درعرصه فعالیت آرایشگران هستیم و هر کس به هر میزان که بخواهد پول دریافت میکند.
دبیر اتحادیه آرایشگران زنانه با بیان اینکه بیش از نیمی از شکایات موجود در مورد نرخهای دریافتی و از سوی واحدهای صنفی است، خاطرنشان کرد: تا جایی که بتوانیم با متخلفان برخورد میکنیم اما در این خصوص عملکرد ضعیفی وجود داشته است.
ملاافضل تصریح کرد: شیوه برخورد با متخلفان به این صورت است که در ابتدا افراد متخلف به اتحادیه احضار شده و در صورت پاسخگو نبودن اخطار دریافت میکنند؛ در صورتی که تخلف مربوط تکرار شود مراتب به اداره اماکن ارجاع داده میشود.
وی با تاکید بر این مهم که مردم در شرایطی نیستند که بتوانند این نرخها را بپذیرند، گفت: در حال حاضر علاوه بر کمیسیون بازرسی، ۱۰ بازرس فعال در اتحادیه داریم ولی با این حال برخی آرایشگران را نمیتوانیم ارشاد کنیم.
آرایش عروس نهایتا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است
دبیر اتحادیه آرایشگران زنانه با بیان اینکه نرخ اتحادیه برای آرایش عروس با وجود گرانیهای اخیر مواد آرایشی بهداشتی، نهایتا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است، گفت: برخی آرایشگران، هزینه آرایش عروس را در حدود چهار میلیون تومان نیز دریافت میکنند.
ملاافضل با اشاره به فعالیت ضعیف اتحادیه، گفت: مسئولان اتحادیهها باید بیشتر از حواشی، به دنبال متن باشند.
مسئولان هنوز جوابی به ما ندادهاند
اصغر شجره طوبی نیز به خبرنگار ایمنا، گفت: هنوز نرخنامه نداریم و اوضاع واحدهای صنفی دچار هرج و مرج است.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه پیشنهاد اتحادیه به کمیسیون نظارت فرستاده شده است، هنوز جوابی دریافت نکردهایم. به همین دلیل به واحدهای صنفی گفته شده تا زمان تصویب نرخنامه جدید، قیمت خدمات خود را به صورت مکتوب در واحد صنفی مربوطه نصب کنند تا مشتریان با اطلاع کامل نسبت به درخواست خدمات اقدام کنند.
رییس اتحادیه آرایشگران مردانه خاطرنشان کرد: نامه نگاریهای لازم برای دریافت نرخنامه مدتهاست انجام شده اما مسئولان هنوز جوابی به ما ندادهاند.
شجره طوبی در پاسخ به این سوال که آیا با نبودن نرخنامه، به شکایات پیرامون مبلغ دریافتی بابت ارائه خدمات توسط آرایشگران رسیدگی میشود، گفت: با وجود اینکه نرخنامه مصوبی وجود ندارد اما در صورت شکایت مردم که باید حضوری نیز باشد، واحد صنفی به اتحادیه احضار شده و باید در قبال علت دریافت مبلغ مذکور و خدمات ارائه شده پاسخگو باشد، اگر پاسخ شخص قابل قبول نبود وجه دریافتی به مشتری بازگردانده میشود.
نظر شما