آزاده طحانی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا با اشاره به فعالیت چهار مربی مرد و ۴۰ مربی زن در نهضت سوادآموزی این شهرستان خاطرنشان کرد: این مربیان وظیفه آموزش ۱۰ سوادآموز مرد و ۴۹۰ سوادآموز زن را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: سوادآموزان ایرانی یا تبعه کشور افغانستان در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ سال ادوار سهگانه سوادآموزی، تحکیم و انتقال را در نهضت سوادآموزی شهرضا میگذرانند.
رییس نهضت سوادآموزی شهرضا با بیان اینکه سوادآموزان پس از دوره انتقال میتوانند در مدارس ثبتنام کنند یادآور شد: مدارس پسرانه «شهید باهنر» و دخترانه «خدادادی» محل تحصیل این گروه از دانشآموزان است.
طحانی درخصوص طرحهای حمایتی از سوادآموزان اظهار کرد: برگزاری کارگاههای کارآفرینی، پرداخت تسهیلات کمبهره و ایجاد زمینه خوداشتغالی برای سوادآموزان از این اقدامات است.
وی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی و اجتماعی انگیزه تحصیل در سوادآموزان را کاهش داده است خاطرنشان کرد: پرداخت نشدن به هنگام حقالزحمه مربیان نهضتی نیز موجب کاهش انگیزه این قشر پرتلاش شده است.
رییس نهضت سوادآموزی شهرضا از تأسیس مرکز خیرساز آموزشی - مهارتی سوادآموزان این شهرستان خبر داد و افزود: این مرکز باهدف مهارتآموزی، افزایش توانمندی هنرآموزان و ارائه خدمات آموزشی بهتر به آنان تاسیس شد.
نظر شما