به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، محمود باقری همچنین از ثبت سه خوراکی سنتی استان خبر داد و گفت: این سه خوراکی سنتی استان شامل غذای لبنی (آش دوغ)، غذای سنتی گونه و تنقلات شب عید (گندم برشته) است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تولید عروسک سنتی لیلی در این استان پس از سال ها رکود و فراموشی دوباره احیا و از سر گرفته می شود.
وی با بیان اینکه عروسک لیلی با پوشش لباس محلی و رنگهای شاد نماد زن ایلی در کهگیلویه و بویراحمد محسوب میشود اظهار کرد: شناسایی هنرمندان فعال در این رشته و پرداخت تسهیلات بانکی برای راه اندازی واحدهای تولیدی از دیگر برنامه های احیای عروسک لیلی است.
باقری تصریح کرد: تا کنون شش اثر طبیعی، ۵۷ اثر معنوی، ۳۰ اثر منقول یا (شی موزه ای) و ۶۷۵ اثر تاریخی استان کهگیلویه وبویراحمد در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
نظر شما