عباسعلی جوادی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه بین ۴۰ تا ۵۰ درصد دکلهای سطح شهر دارای مجوز هستند، اظهار کرد: تعداد دقیق دکلهای مخابراتی مشخص نیست زیرا برخی از آنها در ملکهای شخصی بوده و برخی دیگر در ملکهای شهرداری است.
وی با اشاره با اینکه شهرداری زمینه را برای انتقال این دکلها به املاک خود فراهم خواهد کرد، افزود: پیشنهاد ما این است که این دکلها تجمعی باشد یعنی همه از یک آنتن استفاده کنند تا آسیبی به منظر و سیمای شهری وارد نشود.
رییس سازمان نظام پزشکی استان اصفهان با تاکید بر اینکه تاکنون از لحاظ علمی اثبات نشده که این دکلها آسیبزا باشند، تصریح کرد: درپی نصب این دکلها در برخی منازل، شکایات بسیاری از سوی همسایگان میرسد که ادعا دارند اجاره بهای این دکلها را یک فرد میگیرد اما زیان ناشی از آن را همه همسایهها باید تحمل کنند.
وی با بیان اینکه همان مردمی که نسبت به وجود دکلها نارضایی هستند، میخواهند از خط دهی مناسب برخوردار باشند، خاطرنشان کرد: اگر مردم بهخاطر وجود چنین دکلهایی شکایت کنند، شکایت آنان به کمیسیون ماده صد رفته و در آنجا به تخریب دکلها رأی داده میشود؛ بنابراین به دلیل آنکه تجهیزات این دکل وارداتی بوده و تخریب آنها باعث ایجاد خسارات فراوان میشود، شایسته است یک یا دوماه به آنها فرصت داده شود تا بتوانند دکلها را از آن مکان برداشته و خسارت زیادی متحمل نشوند.
دندانپزشکی و زیبایی در صدر شکایات نظام پزشکی
جوادی با یادآور شدن این موضوع که بیشترین شکایتی که به سازمان نظام پزشکی ارجاع داده میشود در حوزه دندان پزشکی و زیبایی است، اضافه کرد: به دلیل گران بودن خدمات دندان پزشکی، بالای ۹۰ درصد شکایتها مربوط میشود به مسائل مالی زیرا در این حوزه احتمال مرگ و میر بسیار ضعیف است؛ همچنین در مورد زیبایی علاوه بر گران بودن خدمات آن، ذهنیت اشتباه مراجعان است که توقع دارند پس از عمل جراحی سیمای آنان بهطور کلی تغییر کرده و مثلا شبیه بازیگر محبوب خود شوند.
وی تصریح کرد: حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد شکایات مربوط به قصور پزشکی میشود که در این شکایات اگر پزشک مقصر شناخته شود، نظام پزشکی آن را بررسی و شناسایی میکند.
نظارت بر دریافت زیرمیزی پزشکان از عهده نظام پزشکی خارج شد
رئیس سازمان نظام پزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه نظام پزشکی در شورای تعرفه و تخلفات مالی حضور دارد اما نظارت ویژه به موصوع زیرمیزی نخواهد کرد، توصیح داد: تا یک سال پیش آمار زیر میزی در استان اصفهان تا حدودی به صفر رسیده بود، اما به دلیل آنکه پرداخت بیمهها دیر اتفاق افتاد و نیز کنترل اینگونه تخلفها از نظام پزشکی به دانشگاه منتقل شد، مجددا شاهد این تخلف هستیم درحالی که پیشتر که نظام پزشکی متولی این امر بود، پزشکان میدانستند رفتار تندی با آنها میشود و برای آینده کاری خود دست به چنین اقداماتی نمیزدند.
وی با بیان اینکه نمیتوان پزشکانی را که طرح خود را در شهرهای کوچک میگذرانند، کم سواد دانست، ادامه داد: به دلیل آنکه در مناطق مخالف استان عمدتاً پزشکان غیر بومی حضور دارند، تمایل این افراد به مهاجرت به شهرهای بزرگ پس از پایان طرح خود بیشتر از ماندن در شهرهای کوچک و روستاها است، اما با اینحال به دلیل آنکه برخی از این پزشکان به تازگی فارغ التحصیل شدهاند، ممکن است کم تجربه باشند اما از دانش بهروزتری نسبت به سایر پزشکان برخوردار هستند.
نظر شما