به گزارش خبرنگار ایمنا، اسرافیل احمدیه صبح امروز یکشنبه- ۱۹ اسفند ماه- در دومین جشنواره تقدیر از حامیان حقوق مصرف کنندگان استان اصفهان با بیان اینکه امید است تولیدکنندگان به سمت اجرای قوانین حرکت کنند، اظهار کرد: پیگیریهای قانونی در حال انجام است تا عوامل گران شدن شکر شناسایی شده و برخوردهای لازم با آنها انجام شود.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر حمایتهای دولت در تامین حقوق مصرف کنندگان حضور فعال تشکلهای مردم نهاد نیز در این مهم تاثیر بسزایی خواهد داشت. متاسفانه تشکلهای مردم نهاد غیر فعال و ناکارآمد هستند در صورتی که این تشکلها وظیفه مطالبه مشکلات را از دولت دارند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: موضوع حمایت از حقوق مصرف کنندگان در سالهای اخیر به صورت چشمگیری مطرح شده و با تصویب قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان فصل جدیدی از توسعه و پیشرفت کشور بر مبنای نیازهای واقعی جامعه شروع شده است.
احمدیه افزود: در رسیدن به نقطه مطلوب بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان باید منافع بین این دو بخش، بر اساس شاخص کیفیت، قیمت و فضای رقابتی محقق شود. میتوان گفت کیفیت، ضامن توسعه صنعت، تولید و تامین حقوق مصرف کننده، جلب رضایت آنها و تحقق مشتری مداری است.
وی اضافه کرد: از مهم ترین حقوق مصرف کنندگان، حق برخورداری از کالا و خدمات سالم و معادل ارزش پولی است که مصرف کننده پرداخت میکند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان خاطر نشان کرد: همچنین از جمله مهم ترین مصادیق حقوق مصرف کننده حق مشارکت در تدوین استاندارد ها و حق برخورداری از سلامت ایمنی و دریافت کالا و خدمات سالم، و نیز حق برخورداری از بازار رقابتی و ضد انحصار است که این مورد در کشور ما به میزان کمی رعایت میشود.
احمدیه اعلام کرد: مهم ترین قوانینی که با هدف حمایت از حقوق مصرف کنندگان وضع شده قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و آرایشی، قانون حمایت از مصرف کننده، قانون تجارت الکترونیکی، قانون مبارزه با قاچاق کالا و دیگر قانونهایی است که در این زمینه وجود دارد و مسئولان ذیربط ملزم به اجرای آن هستند.
نظر شما