به گزارش خبرنگار ایمنا، مسعود اعتمادیفر در جمع اعضای انجمن صرع اصفهان با اشاره به اینکه یک درصد مردم جهان مبتلا به بیماری صرع هستند و در ایران نیز نزدیک به ۸۰۰ هزار بیمار مبتلا به بیماری صرع وجود دارد اظهار کرد: انجمن صرع اصفهان از نظر آموزش و فرهنگسازی عملکرد مناسبی داشته و به نسبت انجمنهای سراسر کشور فعالیتهای آن چشمگیرتر بوده است.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد از مبتلایان به صرع از طبقات محروم جامعه و نیازمند حمایت هستند افزود: با همت انجمنهای حمایت از بیماران مبتلا به صرع از ۲۰ سال گذشته، این بیماران که تنها مشکل آنها تشنج بود و نیاز به دارو و حمایتهای اجتماعی و شغلی داشتند امکان مقابله با بیماری خود را پیدا کردند.
مدیر عامل انجمن خیریه صرع اصفهان تصریح کرد: زمانی بیمار دارای صرع آنقدر تشنج میکرد تا توان خود را ازدست داده و گوشهگیر شود؛ این بیماران حتی از تحصیل و شغل نیز محروم میماندند.
وی با اشاره به اینکه صرع امروزه به یک بیماری تبدیل شده و کسی از آن هراسی ندارد خاطرنشان کرد: با کمک انجمنها و دانشمندانی که به این عرصه ورود کردند، اکنون این بیماری در بیش از ۷۰ درصد مبتلایان کنترل شده و درمانهای دارویی و حمایتهای روانپزشکی ارائه شده باعث امکان حضور بیشتر این افراد در جامعه شده است.
نظر شما