به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، مصطفی اباذری عصر امروز (یکشنبه) در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین کارهای وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و ادارات تابعه آن، مقابله با شیوع اعتیاد در واحدهای کارگاهی و صنعتی است، زیرا این مراکز شریانهای اصلی اقتصادی کشور هستند.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین موانع توسعه صنعت و اقتصاد کشور، اعتیاد است که متأسفانه آمار شیوع آن در میان جامعه کارگری قابل توجه است.
رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: اعتیاد یکی از مهمترین دلایل بیکاری کارگران و اخراج آنان از محیطهای کار است.
اباذری با بیان اینکه اجتماعی کردن مبارزه با اعتیاد، بهترین راهکار مبارزه با این معضل اجتماعی است، یادآور شد: واحدهای دارای بیش از یکصد نفر نیروی کار در قالب طرح "بهبان" شناسایی و کارکنان آنها درخصوص آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد، آموزش داده میشوند.
وی اضافه کرد: در سال جاری ۶۰۰ نفر ساعت کلاس آموزشی درباره آسیبهای اجتماعی و اعتیاد، برای کارگران واحدهای دارای کمتر از یکصد نفر نیروی کار در شهرستان، برگزار شده است.
رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه باید از تبدیل واحدهای صنعتی راکد به مراکز تولید، توزیع و مصرف مواد مخدر جلوگیری شود، اظهار کرد: تیمهای بازرسی به صورت مستمر به این مراکز سرکشی میکنند.
اباذری با اشاره به اشتغال بهبودیافتگان از اعتیاد، خاطرنشان کرد: دو طرح کارآفرینی با اختصاص اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون ریال در شهرستان ایجاد شده که کارآفرین و کارگران آن از بهبودیافتگان بودند.
وی یادآور شد: میزان اعتبارات مشاغل پشتیبان در شهرستان حدود یک میلیارد ریال است که باید زمینه اشتغال یکصد نفر را فراهم کند و ۳۰ درصد از این تعداد به بهبودیافتگان اختصاص یافته است.
رییس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: لازم است شیوه آموزش معضلات اجتماعی و آسیبهای اعتیاد در جامعه تغییر کند، زیرا امروزه با نصب بنر یا تصویرها نمیتوان آگاهیرسانی مناسبی انجام داد.
اباذری تصریح کرد: لازم است از مربیان آشنا به شیوههای جدید آموزش و همچنین فضای مجازی برای معرفی آثار زیان بار مصرف مواد مخدر، استفاده شود.
نظر شما