درگیری مسلحانه در رشت/ آمار مرگ دانش آموزان طی ۴ سال اخیر اعلام شد

تکذیب خبر گران شدن قیمت قبر در بهشت زهرا، تکرار حادثه رانندگی برای سرویس مدارس در تهران و درگیری مسلحانه در رشت و اعلام آمار فوت دانش آموزان طی چهار سال اخیر از مهم‌ترین اخبار اجتماعی ایران طی ۲۴ ساعت اخیر بود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید خال مدیر عامل سازمان بهشت‌زهرا، با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر قیمت قبر در قطعات مختلف بهشت زهرا گفت: قیمت قبور از ۲ سال پیش تاکنون هیچ تغییری نکرده و همگی طبق مصوبه شورای شهر است.

وی با بیان اینکه قیمت قبور در بهشت‌زهرا بر اساس نظام‌نامه شورای شهر است، اظهار کرد: هر تهرانی می‌تواند از یک طبقه قبر رایگان در قطعات روز استفاده کند و دو طبقه بالایی را هم با قیمت یک میلیون تومان می‌تواند تملک کند.

خال در خصوص افرادی که متقاضی خرید قبر در قطعات روز نیستند، اظهار کرد: این افراد می‌توانند از قطعات سایر فازهای بهشت‌زهرا استفاده کنند که قیمت هر قبر در فاز یک بهشت‌زهرا ۱۶ میلیون تومان، فاز ۲ نه میلیون تومان و فاز ۳ چهار و نیم میلیون تومان است.

۴ دانش‌آموز در تصادف سرویس مدرسه مجروح شدند

سرهنگ نادر رحمانی رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا اظهار کرد: حوالی ساعت ۷:۳۰ بامداد شنبه در ضلع شمالی ترمینال جنوب خیابان غفاری در منطقه ۱۶ تهران، یک دستگاه ون تاکسی سرویس مدرسه با مینی بوس بنز و وانت نیسان برخورد کرد.

وی افزود: متاسفانه در این حادثه ۴ دانش آموز پسر مقطع راهنمایی مجروح شدند.

روزانه ۵۰ نفر در تصادفات رانندگی کشور کشته می شوند

سردار حمیدی، رییس پلیس راه راهور ناجا گفت: اقدامات پلیس به حد نهایی خود در کاهش تلفات تصادفات رسیده و با وضعیت فعلی اعتبارات، سفرها  و ... نمی‌توان بیش از این تصادفات رانندگی را کاهش داد.

فرمانده پلیس راه کشورادامه داد: روزانه ۴۰ تا ۵۰ نفر در تصادفات رانندگی کشور کشته می شوند

وی تأکید کرد: اصلاح قوانین و افزایش بازدارندگی آنها، استفاده از سامانه های جدید و اصلاح وضعیت راه و افزایش ایمنی خودروها از جمله ضروریات برای تداوم کاهش کشته های تصادفات رانندگی است که مسئولان باید در این خصوص فکری اساسی کنند.

درگیری مسلحانه در رشت

سارق مسلحی که با پلیس گیلان درگیر شده و خود را در یکی از ساختمان‌های رشت محبوس کرده بود، دستگیر شد.

بنابر اعلام منابع آگاه شنبه ۲۹ دی ماه سارق مسلحی که یک قبضه کلت کمری به همراه داشت پس از ساعتی درگیری با پلیس نیروهای ویژه گیلان، دستگیر شد. نیروهای ویژه پلیس گیلان توانستند این سارق مسلح را در ساختمانی نیمه کاره در خیابان بیستون رشت دستگیر کنند.

آمار دانش‌آموزان فوتی در اردوها طی ۴ سال گذشته

علیرضا کاظمی با اشاره به آمار دانش‌آموزان فوتی در اردوهای دانش‌آموزی از سال ۹۳ تاکنون گفت: در سال تحصیلی ۹۳-۹۴ در روز چهارشنبه ۱۴ اسفندماه ۹۳ حادثه‌ای داشته‌ایم که بر اثر برخورد یک دستگاه کامیون با اتوبوس حامل دانش‌آموزان دختر در مسیر یزد به میبد رخ داد که در این حادثه ۱۲ دانش آموز مصدوم شدند، اما خوشبختانه فوتی نداشت.

او با اشاره به حادثه مهریز گفت: یک حادثه دیگر در اردیبشهت ماه سال ۹۴ در شهرستان مهریز در یک اردوی یک روزه رخ داد. مسئولان اردو دانش‌آموزان را به حوالی دریاچه غربالیزه برده بودند که یکی از دانش‌آموزان در دریاچه غرق شد و جان باخت.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش ادامه داد: در سال ۹۵ - ۹۶ حادثه‌ اردوی پشتازان و فرزانگان سازمان دانش‌آموزی در هرمزگان در جاده داراب استان فارس رخ داد. این حادثه در تاریخ ۱۰ شهریور ماه ۹۶ رخ داد که ۹ دانش آموز فوت و ۳۴ نفر مصدوم شدند. همچنین سه نفر از دانش‌آموزان نیز در این حادثه دچار نقص عضو شدند، البته مصدومانی هم بودند که درمانشان به صورت سرپایی انجام شد.

کاظمی در خصوص اردوهای سال تحصیلی ۹۶-۹۷ گفت: در سال ۹۶- ۹۷ چهار حادثه اتفاق افتاد که در یکی از آنها حادثه اردوی راهیان نور استان البرز در محور کمربندی سوسنگرد - اهواز در تاریخ ۲۲ آذرماه ۹۶ بود که چهار فوتی داشت که شامل سه نفر دانش آموز و یک نفر معلم بود. همچنین یک حادثه تصادف در اردو استان خراسان رخ داد که خوشبختانه فوتی نداشت.

او به حادثه استان کهکیلویه و بویر احمد در سال ۹۶ـ۹۷ اشاره کرد و گفت: حادثه بعدی که در سال ۹۶-۹۷ رخ داد، اردوی درس آمادگی و دفاعی در کهکیلویه و بویر احمد بود که یک نفر فوتی داشت. این حادثه به این صورت بود که قبل توقف کامل ماشین دانش‌آموز پیاده می‌شود که همین بی‌احتیاطی منجر به مرگ او شد، یعنی حادثه رانندگی نبوده است.علاوه بر اینها در سال ۹۶-۹۷ یک حادثه هم در جشنواره فرهنگی و هنری در لرستان بود که البته در آنجا هم فوتی نداشته‌ایم، در این حادثه یک دستگاه مینی‌بوس با دانش‌آموزان برخورد می‌کند که فوتی هم نداشته و فقط در این حادثه چهار دانش آموز مصدوم شدند که درمانشان به صورت سرپایی انجام شد.

 معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش اضافه کرد: یک اتفاق دیگر هم در ۱۸ مهر ماه سال ۹۷-۹۸ امسال و در چهار ماهه گذشته اتفاق افتاد که مربوط به اردوی راهیان نور آذربایجان شرقی کمربندی تبریز بود که بر اثر لغزندگی جاده رخ داد. در این حادثه نیز دو نفر از دانش آموزان آذربایجان شرقی فوت کردند، البته در میان مصدومان این حادثه نیز نقص عضوی وجود نداشته است، همچنین آنهایی که هم مصدوم شده بودند به صورت سرپایی مداوا شدند.

کاظمی در خصوص آمار کلی مصدومان گفت: وقتی تمام کسانی که در یک ماشین هستند و حادثه‌ای رخ می‌دهد تقریبا همه به نوعی مصدوم اعلام می‌شوند حالا برخی به صورت سرپایی و برخی هم در درمانگاه درمان می‌شوند. ما آمار دقیقی از مصدومان واقعی حادثه نداریم، اما همین مصدومان واقعی تعدادشان کم است. کسی که حتی یک روز هم در بیمارستان بخوابد نامش مصدوم است، اما مصدومی که نیاز به مداوا داشته باشد، شاید چهار و پنج نفر هم بیشتر نشود. به طور مثال در همان حادثه داراب شاید دو سه نفر مصدوم واقعی بودند و نیاز به درمان داشتند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش در پایان اظهار داشت: در حادثه آذربایجان شرقی  نیز حدود هفت، هشت نفر چند روزی در بیمارستان بستری بودند که برخی هم عمل‌ جراحی داشتند و خوشبختانه از خطر عبور کردند.

کد خبر 365065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.