به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی شرکت پالایش نفت اصفهان، مرتضی ابراهیمی اظهار کرد: در کنار تولید ۱۱ میلیون لیتر بنزین یورو۵، از مجموع حدود ۲۲ میلیون لیتر گازوئیل تولیدی پالایشگاه، حدود دو میلیون لیتر گازوئیل با سطح کیفی یورو۵ تولید می شود که از اواخر سال آینده با راه اندازی واحدهای تصفیه گازوئیل که تا کنون بیش از ۹۳ درصد پیشرفت داشته، تولید این محصول به طور کامل، به سطح کیفی "یورو۵" ارتقاء خواهد یافت.
وی با بیان اینکه واحد تقطیر سوم، همزمان با جشن چهلمین سال پیروزی انقلاب وارد مدار تولید خواهد شد، تصریح کرد: با راه اندازی و بهره برداری از واحد تقطیر سوم نه تنها هیچ گونه افزایش ظرفیتی در زمینه پالایش نفت خام اتفاق نمی افتد، بلکه ظرفیت تصفیه نفت خام از مقدار ۳۷۶ هزار بشکه فعلی به ۳۶۰ هزا بشکه کاهش می یابد و راه اندازی تقطیر سوم بیشتر باعث کیفی سازی محصولات تولیدی و کارکرد ایمن تر واحدهای موجود خواهد شد.
مدیر عامل شرکت پالایش نفت اصفهان با اشاره به بحران آب در سراسر کشور، گفت: مبنای ساخت پالایشگاه اصفهان این بود که آب را از زایندهرود بگیرد و آب این پالایشگاه از این طریق تامین شود، اما درحال حاضر که فعلا زایندهرود بیآب است، با مشکل مواجه شدهایم. بنابر این از دو سال گذشته پروژه ای را آغاز کرده ایم تا آب خاکستری (آب فاضلاب شاهینشهر که یکی از شهرهای نزدیک اصفهان است ) تصفیه شده و به پالایشگاه منتقل شود. این طرح ۲۲ بهمنماه سالجاری به بهرهبرداری می رسد.
ابراهیمی همچنین با تاکید بر رویکرد ویژه شرکت پالایش نفت اصفهان به مسائل زیست محیطی و مسئولیتهای اجتماعی در این شرکت تصریح کرد: در فرآیندهای تصفیه فرآوردههای نفتی و ارتقاء کیفیت محصولاتی نظیر بنزین و گازوئیل، مقادیر زیادی گوگرد از ساختار مولکولی محصولات حذف می شود. در حقیقت گوگردی که در ترکیبات نفتی و در ساخت ملکولی آنها قرار دارد و از طریق احتراق در موتورهای دیزلی و بنزینی وارد اتمسفر می شود و موجبات آلودگی هوا را فراهم می کند.
وی افزود: با اجرای پروژههای بهبود کیفیت که به طور عمده بسیار هزینه بَر است، از ساختار محصولات حذف و به صورت گوگرد خالص بازیابی شده و به بازارهای جهانی ارائه می شود. این پروژهها بیشتر جنبه و پیامدهای زیست محیطی دارد و از آلودگی هوا و ایجاد بیماریهای مرتبط با آلودگی هوا، جلوگیری نموده و مستقیم با ارتقاء و افزایش سطح سلامت مردم ارتباط دارد. در حقیقت مسئولیتهای اجتماعی سازمان با مأموریت سازمان گره خورده و در هم آمیخته است.
نظر شما