به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، غلامحسین جعفری پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد بازآفرینی شهری این شهرستان، اظهار کرد: ستاد بازآفرینی متشکل از چهار کمیته توانمندسازی اجتماعی و فرهنگی، توانمندسازی اقتصادی و مشارکتهای مردمی، کالبدی و زیرساختی و حقوقی و پیشگیری است که زیر نظر فرماندار فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه بازآفرینی و ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی از مهمترین خدمات دولت دوازدهم بوده که اعتبارات مناسبی نیز به آن اختصاص داده شده است، ادامه داد: اصلاح ساختار شهری با ساماندهی این سونتگاهها به توزیع عادلانه امکانات شهری و ارایه خدمات بهینه به شهروندان میانجامد.
معاون شهرسازی شهرداری شهرضا با بیان اینکه بازآفرینی شهری باید با رویکرد ارزشمداری محلات و احترام به ساکنان این مناطق باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر شش محله "خمینی آباد"، "شهرک قشقایی"، "شهرک طالقانی"، "پانصد دستگاه"، "اسلام آباد" و "حسین آباد" به عنوان محلات هدف در اجرای این طرح در شهرضا، شناسایی شده است.
وی یادآور شد: این محلات ۲۶ هزار و ۳۰۴ هکتار از مجموع دو هزار و ۷۰۰ هکتار محدود قانونی شهر شهرضا را به خود اختصاص داده و ۲۰ هزار و ۶۵۴ نفر از شهروندان نیز در این مناطق سکونت دارند.
معاون شهرسازی شهرداری شهرضا تصریح کرد: تاکنون در اجرای طرح بازآفرینی شهرضا در محله اسلام آباد، اقداماتی از جمله ایجاد فرهنگسرا با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومان، جاده دسترسی با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان و ایجاد کانال دفع آبهای سطحی با اعتبار ۸۰ میلیون تومان انجام شده است.
جعفری از تخفیف ۷۰ درصدی شهرداری شهرضا در صدور پروانه ساختمان برای نوسازی بافت فرسوده خبر داد و خاطرنشان کرد: ارزش این تخفیفها ۷۰۰ میلیون تومان بوده که از طرف اداره راه و شهرسازی به شهرداری بازگردانده شده است.
وی یادآور شد: آنچه بیشترین هزینه را به مالکان عرصههای نوسازی تحمیل میکند، تعرفههای نظام مهندسی است.
معاون شهرسازی شهرداری شهرضا با اشاره به اجرای طرح آزادسازی و آسفالت بلوار "حکیم قشقایی" به طول هزار و ۳۰۰ متر و با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان، اظهار کرد: مهمترین دستاورد شهرداری از اجرای اینگونه پروژههای عمرانی و خدماتی در مناطق حاشیهای، کاستن از معضلات ترافیکی و جلوگیری از مهاجرت به هسته مرکزی شهر است.
نظر شما