تفویض اختیار به استان‌ها در توسعه معادن کشور موثر است

وزیر صنعت، معدن و تجارت تفویض اختیار به استان ها را در بهبود و توسعه معادن کشور موثر برشمرد و افزود: نظارت بر عملکرد استان‌ها نیز لازمه فعالیت در این زمینه است و باید انجام شود.

به گزارش ایمنا به نقل از شبکه اطلاع‌رسانی تولید و تجارت ایران، رضا رحمانی توسعه معادن را بسیار کمتر از ظرفیت‌های معدنی کشور دانست و گفت: توسعه معادن ما متناسب با منابع موجود در کشور نیست و لازم است در این زمینه همکاری‌هایی با سازمان‌های دیگر مثل وزارت راه به منظور تسهیل این فرآیند انجام گیرد.

وزیر صمت با اشاره به لزوم تسریع در ورود تکنولوژی و فناوری های جدید به بخش معدن تصریح کرد: در این زمینه لازم است تسهیلات برای ورود فناوری، تکنولوژی و نوسازی ماشین‌آلات معدنی در نظر گرفته شود از طرف دیگر اگر نیاز به واردات این ماشین‌آلات احساس شود این روند نیز تسهیل شود تا بتوان به راحتی و با آخرین امکانات در بخش معدن فعالیت کرد.

شکوفایی معادن یکی از راه‌های بی اثر کردن تحریم‌ها

رحمانی شکوفایی معادن را یکی از راه‌های بی اثرکردن تحریم‌ها عنوان و بر عملیاتی کردن نقشه راه معدن تاکید کرد و افزود: کشور ما از لحاظ منابع معدنی در شرایط بسیار مناسبی قرار دارد و همه به این باور رسیده‌اند که اگر پیش از این به معدن توجه لازم می‌شد تحریم‌های امروز بسیار ضعیف‌تر و بی‌اثرتر از شرایط کنونی بود.

وی اضافه کرد: با توجه به امکاناتی که در این زمینه وجود دارد و همچنین با عنایت به منابع بسیاری که در بخش معدن کشور ما دیده می‌شود لازم است با توجه به نقشه راه معدن بهترین برنامه اجرایی را تدوین کرد و برنامه اکتشاف نیز در این راستا هرچه زودترنوشته‌شود.

وزیر صمت بر پیگیری تدوین برنامه‌های معدنی در راستای عملیاتی کردن نقشه راه معدن تاکید کرد و افزود: نقشه راه معدن نقطه عطفی در مدیریت معدنی کشور است که من شخصا برنامه‌ریزی و اجرای آن را دنبال خواهم کرد و به‌طور کلی یکی از نقاط عطف در مدیریت من بخش معدن خواهد بود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شورای‌عالی معدن، افزود: این شورا ظرفیت توسعه و بهبود وضعیت معادن را دارد و در همین راستا لازم است هرچه زودتر با برنامه‌های مربوط به اکتشاف که مبنای کار معدن است، شروع شود.

رحمانی در ادامه با اشاره به لزوم بازنگری در رسیدگی به مناطق محروم توضیح داد: رسیدگی به مناطق کمتر توسعه یافته،‌ نیازمند تغییر نگرش فعلی است و در این زمینه ‌باید ابتدا آسیب شناسی کنیم و ایرادات را پیدا کنیم تا بتوانیم در این مناطق به توسعه یافتگی دست پیدا کنیم.

کد خبر 359234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.