به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرضا، غلامحسین جعفری امروز (یکشنبه) در جلسه برنامهریزی بازآفرینی شهری شهرضا، تصریح کرد: فرایند توسعه همه جانبه در عرصههای اقتصادی، اجتماعی و محیطی به منظور ارتقاء کیفیت زندگی در محدودهها و محلات هدف، از مهمترین اهداف اجرای طرح توسعه بازآفرینی شهری است.
وی با بیان اینکه تقویت و توانبخشی دوباره محدودههای هدف در طرح بازآفرینی باید با کمترین مداخله انجام شود، اظهار کرد: بازآفرینی و توانمندسازی محلات شهری باید با حفظ هویت و اصالت فرهنگی و تاریخی آنها انجام شود.
معاون شهرسازی شهرداری شهرضا با بیان اینکه حساسسازی و اعتماد سازی عمومی فرایند بازآفرینی شهری را تسهیل میکند، خاطرنشان کرد: در سند بازآفرینی شهری شهرضا، موقعیت تاریخی، پیشینه فرهنگی و مذهبی مردم در نظر گرفته شده است.
جعفری با بیان اینکه مساحت بافت تاریخی کشور ۲۴ هکتار است، اظهار کرد: ۳۰ درصد از جمعیت کشور در بافت ناکارآمد شهری زندگی میکنند.
وی با بیان اینکه فقر شهری، بحران ایمنی و افت منزلت مکانی از آسیبهای محلات ناکارآمد شهری است، اظهار کرد: مساحت محلات ناکارآمد و سکونتگاههای غیررسمی در کشور به ترتیب ۵۵ و ۶۱ هزار هکتار است که این مسئله ضرورت تسریع در اجرای طرحهای بازآفرینی را دوچندان کرده است.
معاون شهرسازی شهرداری شهرضا اضافه کرد: دو محله «باغملی» و «برج عسگر» در شهر شهرضا جزء معدود محلاتی است که از سوی ستاد بازآفرینی وزارت راه و شهرسازی به عنوان محلات هدف بازآفرینی شهری انتخاب شده است.
جعفری ادامه داد: وسعت محله باغملی که در زمان سلجوقیان شکل گرفته، ۲۶ هکتار است که ۹ هکتار از آن در بافت تاریخی و در مرز دو محله موغان و عُلیا قرار دارد.
وی اضافه کرد: دومین محله هدف بازآفرینی شهرضا، برج عسگر است که با مساحتی در حدود ۲۲ هکتار و جمعیت هزار و ۲۳۲ نفر در بافت میانی شهر قرار دارد.
معاون شهرسازی شهرداری شهرضا با بیان اینکه زمان اجرای طرح بازآفرینی شهری شهرضا یک سال است، خاطرنشان کرد: لازم است برای اجرای این طرح از ظرفیت شهروندان و سازمانهای مردمنهاد استفاده شود.
نظر شما