جهان در قبال زورگویی و یکجانبه‌گرایی آمریکا سکوت نکند

سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل می‌گوید جهان نباید در برابر زورگویی و یکجانبه‌گرایی آمریکا سکوت کند.

به گزارش ایمنا، اسحاق آل حبیب در نشست کمیته خلع سلاح و امنیت بین‌المللی مجمع عمومی سازمان ملل این مطلب را مطرح کرد. وی با اشاره به خروج غیرقانونی آمریکا از برجام، گفت: در حالی که طبق ۱۲ گزارش پیاپی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران تا کنون به کلیه تعهدات هسته‌ای خود بر اساس برجام عمل کرده است، خروج آمریکا از برجام غیرقانونی بود و این کشور تعهدات‌ خود را در قالب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت به طور مداوم نقض می‌کند.

معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: علاوه بر این، آمریکا وقیحانه دیگر کشورها را هم تحت فشار قرار می‌دهد که آن قطعنامه را نقض کنند و این برای اولین بار در تاریخ سازمان ملل است که کشورها نه برای تبعیت از قطعنامه‌های شورای امنیت، بلکه برای نقض آنها تحت فشار قرار گرفته و حتی تهدید به مجازات می‌شوند.

آل حبیب خاطرنشان کرد: این وضعیت به ضرر دیپلماسی و چندجانبه‌گرایی است و جامعه بین‌المللی نباید در قبال بی‌توجهی نسبت به مقررات بین‌المللی و یکجانبه‌گرایی آمریکا سکوت کند.

وی همچنین وجود تسلیحات هسته‌ای را تهدیدی واقعی علیه بشریت دانست و گفت دولت‌های دارنده سلاح هسته‌ای باید در مسیر خلع سلاح کامل حرکت کنند.

سفیر ایران در سازمان ملل متحد افزود: از سال گذشته ت اکنون امنیت و ثبات بین‌المللی بدتر شده و این از جمله نتیجه اقدامات و سیاست‌های هسته‌ای آمریکا است و تا زمانی که این سیاست‌ها تغییر نکند، پیشرفتی در خلع سلاح هسته‌ای حاصل نخواهد شد.

آل حبیب به تهدیدات ناشی از تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی نیز اشاره کرد و گفت: برخورداری از سلاح هسته‌ای توسط رژیمی که سابقه سیاهی در ارتکاب اشغال، تجاوز، تروریسم دولتی و جنایت علیه بشریت دارد، بسیار خطرناک بوده و تهدید جدی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای است.

وی تأکید کرد: وقاحت آن رژیم به جایی رسیده است که نخست وزیر آن در کنار تأسیسات هسته‌ای زیرزمینی خود، ایران را به نابودی هسته‌ای تهدید می‌کند.

معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد تصریح کرد: همه دولت‌ها باید برای رفع تهدید هسته‌ای آن رژیم اقدام و شورای امنیت نیز به وظیفه خود در این باره عمل کند.

منبع:ایرنا

کد خبر 356135

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.