مجتبی ناجی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه در شش ماه نخست امسال چهار نفر برای اختلالات هویتی و جنسی به مراکز بهزیستی استان اصفهان مراجعه کردهاند، اظهار کرد: از این تعداد دو نفر پسر و دو نفر دختر بودند.
وی با بیان اینکه مراکز بهزیستی تنها حمایتهای روانپزشکی، مددکاری و معیشتی را در دستور کار خود برای افراد دارای اختلالات هویتی و جنسی در نظر گرفته است، افزود: هزینههای تغییر جنسیت بسیار بالاست و بهزیستی توانایی تقبل هزینهها را ندارد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان با بیان اینکه این افراد به دلیل تمایل به تغییر جنسیت از سمت خانواده طرد میشوند، افزود: خانوادهها ضرورتی برای تغییر جنسیت در این افراد نمیبینند و انتظار دارند که با شرایط خود کنار بیایند و به دلیل هزینههای بالای درمان آنها را طرد میکنند.
وی ادامه داد: تنها روانپزشک، قادر به تشخیص بیماری اختلال هویتی و جنسی در افراد است و او تغییر جنسیت در افراد را تایید میکند.
ناجی با تاکید بر هزینههای بالای درمان بیماران اختلالات هویتی و جنسی که حتی خیران هم حاضر به تقبل هزینههای درمان این افراد نیستند، اضافه کرد: خیران بر این باور هستند که افراد دارای اختلال هویتی از لحاظ فیزیکی بهبود پیدا نمیکنند و این هزینه باید صرف مسائل مهمتر شود.
وی با بیان اینکه مراکز بهزیستی هم محدویتهایی در صرف هزینههای درمان دارند، افزود: بهزیستی تنها خدمات پیشگیرانه و درمانهای حمایتی را برای افراد دارای اختلالات هویتی و جنسی در نظر گرفته زیرا بازتوانی آنها با جراحی امکان پذیر نیست و حتی زمان ازدواج قدرت باروری ندارند و این معضلات محدویتهایی را برای بهزیستی استان اصفهان بهوجود آورده است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان گفت:چهار نفر دچار اختلالات هویتی و جنسی میان پنج میلیون و۲۰۰ هزار نفر در استان اصفهان رقم بسیار ناچیزی است ولی این افراد دچار معضلات و مشکلات بسیار دردناکی هستند.
نظر شما