به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، فرهاد مهری عصر امروز (شنبه) در خبرنگاران این شهرستان با بیان اینکه یکی از افتخارات هر کشوری پرداخت کمترین هزینه بهداشت و درمان از سوی شهروندان است، اظهار کرد: با اجرای طرح تحول سلامت، از معضلات بهداشت و درمان کاسته شد و مراجعان تنها پنج تا ۱۰ درصد از هزینه را پرداخت میکنند و مصدومان تصادفات نیز از پرداخت هزینه معاف هستند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته پرونده ۳۳ هزار و ۲۸۸ بیمار در دو بیمارستان شهرضا تشکیل شده است، تصریح کرد: در همان زمان ۱۹۱ هزار و ۱۳۳ بیمار برای معالجات سرپایی به این دو بیمارستان مراجعه کردهاند.
رییس بیمارستانهای شهرضا ادامه داد: به ازای هر پنج نفر شهروند شهرضایی یک نفر در بیمارستان بستری شده است.
مهری با بیان اینکه تشخیص و درمان سریع سکته حاد قلبی با توجه به عوارض آن از جمله مرگ بیمار و یا نارسایی شدید قلب اهمیت ویژهای دارد، از اجرای طرح ۲۴۷ در بیمارستان این شهرستان ویژه این گروه از بیماران خبر داد.
وی در تشریح جزئیات اجرای این طرح، تصریح کرد: به این گروه از بیماران بلافاصله بعد از مراجعه به اورژانس، آمپولی تزریق و به بیمارستان "چمران" منتقل میشوند، سپس در کوتاهترین زمان به اتاق عمل آنژیوگرافی منتقل شده و با انجام اقدامات پزشکی تخصصی در سریعترین زمان، رگ مسدود شده باز و جریان خون به عضله قلب باز میگردد و به این وسیله بیمار به حیات مجدد میرسد.
رییس بیمارستانهای شهرضا تصویب چارت سازمانی بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) این شهرستان را زمینه ساز برطرف شدن کمبود درمانی در بخش تأمین پزشک دانست و افزود: با ابلاغ این چارت بیش از ۵۰ پزشک عمومی و متخصص به استخدام بیمارستان امیرالمؤمنین شهرضا در میآیند.
مهری خاطرنشان کرد: بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) شهرضا تا سال ۱۴۰۴ علاوه بر تخصصی شدن به یک بیمارستان فوق تخصصی و در نتیجه قطب درمانی جنوب استان اصفهان تبدیل میشود.
وی با اشاره به وقفه چندماهه در فعالیت بخش اطفال این بیمارستان از اردیبهشت تا اوایل شهریور امسال، تصریح کرد: اتمام دوره طرح پزشکان متخصص اطفال، عدم فارغالتحصیلی این گروه از متخصصان به دلیل چهار ساله شدن دوره آموزشی و کاهش ۲۰ درصدی پرداخت به پزشکان اطفال از علتهای این رویداد بود.
رییس بیمارستانهای شهرضا تأکید کرد: با وجود نبود پزشک متخصص به تعداد کافی، در این مدت بخش NICU تعطیل نشد و با پیگیریهای مسؤلان بیمارستان از ابتدای شهریور ماه ۹۷ بخش اطفال دوباره راهاندازی شد.
مهری با اشاره به اتمام عملیات بازسازی بخش مامایی بیمارستان امیرالمؤمنین شهرضا، تصریح کرد: بخش NICU این بیمارستان به تجهیزات جدید مجهز شده است.
وی مرکز غربالگری سرطان بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) شهرضا را یکی از چهار مرکز مهم غربالگری سرطان در استان برشمرد و اظهار کرد: این مرکز در آبان ماه امسال با حضور وزیر بهداشت تجهیز و به بهرهبرداری کامل میرسد.
رییس بیمارستانهای شهرضا از حضور پزشک فوق تخصص گوارش و انجام کلونوسکوپی، در بیمارستان صاحبالزمان(عج) این شهرستان خبر داد و افزود: تا سال ۱۴۰۲ مرکز شیمی درمانی این بیمارستان با ۸۰ تخت بستر و با مشاکت بخش خصوصی راهاندازی میشود.
مهری با تأکید بر ضرورت اجرای طرح ۷۲۴ ویژه بیماران سکتههای مغزی در این شهرستان، اظهار کرد: این بیماری یکی از تهدیدات خطرناک برای سلامتی است که عوارض جسمانی، روانی و بار مالی زیادی برای بیمار به دنبال دارد.
وی در ادامه کمبود پزشک نورولوژی در بیمارستان شهرضا را علت عدم اجرای این طرح در بیمارستان امیرالمؤمنین دانست و خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح بیماران مشکوک به سکته مغزی که دارای علایم هشدار دهنده مانند اختلال در بینایی و سرگیجه ناگهانی و شدید هستند، به صورت مستقیم به سیستم درمان وارد و با دریافت داروهای خاص ویژه بازکردن عروق مغزی، از عوارض این بیماری در آنان جلوگیری میشود.
رییس بیمارستانهای شهرضا از ادامه عملیات طرح توسعه یال دوم بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) شهرضا خبر داد و گفت: ۹۵ درصد از مراحل ساخت و ساز ساختمان جدید این بیمارستان با ۱۵۰ تخت بستری انجام شده است و پیشبینی میشود تا اواخر آذرماه به بهرهبرداری برسد.
نظر شما