از توپ فوتبال تا توپخانه ۱۵ خرداد ...

همرزمان و هم‌بازیان شهید حسن غازی در سالروز شهادتش از خاطرات خود از این شهید جاویدالاثر گفتند.

ساعت ۱۹ پنجشنبه دهم اسفندماه، خیابان مسجد سید اصفهان، حسینیه خوروش؛ کم کم رفت و آمدها زیاد می‌شود و مردم و مسئولان دسته دسته از راه می‌رسند.

بهانه این گردهمایی، گرامیداشت یاد ۱۱۸ شهید توپخانه ۱۵ خرداد و سی و چهارمین سالگرد شهادت سردار شهید حسن غازی، فرمانده سابق گروه توپخانه ۱۵ خرداد و کاپیتان سابق تیم فوتبال سپاهان است.

در میان انبوه جمعیت، چهره‌های آشنایی هم دیده می‌شود؛ از منصور ابراهیم‌زاده سرمربی تیم فوتبال سپاهان و هم‌بازی شهید غازی گرفته تا محسن یزدخواستی، علیرضا مستحفظیان و ... بازیکنان سابق تیم فوتبال سپاهان، محمد عیدی معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، احمدرضا مهنام مشاور شهردار و هم‌بازی شهید غازی، حمیدرضا خوروش، رییس هیأت تنیس استان اصفهان و همرزم شهید غازی و جمع دیگری از همرزمان و دوستان این شهید.

پدر و مادر شهید غازی که سی و چهار سال است منتظر بازگشت پیکر فرزند خود هستند، هر جور شده و با هر سختی خود را به مراسم رسانده‌اند.

مراسم با تلاوت دعای کمیل آغاز می‌شود و سپس در حالی که سردار مجتبی شیروانیان، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس اصفهان و سردار مجتبی فدا، جانشین فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان هم در مراسم حضور دارند، همرزمان شهید غازی مثل سردار آقایی و امیررضا واعظ آشتیانی از خصوصیات همرزم شهیدشان می‌گویند.

سردار آقایی در ادامه حاضران را به ذکر خاطره‌ای از این شهید میهمان کرد: «در زمان حضور در جبهه، پدرم هم برای حضور در جبهه‌ها نزد من آمد و من او را پیش شهید غازی فرستادم. مدتی بعد شهید غازی از من پرسید پدرت به جبهه آمده و تو او را پیش من فرستاده‌ای؟ من گفتم پدرم بر من ولایت دارد و نمی‌توانم به او امر و نهی کنم. پدرم چند ماه پیش شهید غازی بود و وقتی می‌خواستیم برای مرخصی به اصفهان برگردیم از پدرم در مورد اخلاق و رفتار شهید غازی پرسیدم که او به من گفت اگر پدر و مادر  حسن غازی اجازه می‌دادند، تو را با او عوض می‌کردم.»

خاطرات همرزمان شهید غازی حاضران را به سی و چند سال پیش می‌برد. شهیدی که پدر و مادرش نمی‌دانستند او یک فرمانده جنگ است.

در حالی که بازیکنان سابق تیم فوتبال هلال احمر و سپاهان نیز در این محفل حضور داشتند، جای بازیکنان فعلی تیم فوتبال سپاهان در این مراسم خالی بود.

شهید حسن غازی در سال ۱۳۶۲ در اصفهان متولد شد. حسن دومین فرزند از خانواده هشت نفره غازی بود. وی که فرمانده گروه توپخانه ۶۱ محرم و اولین فرمانده گروه موشکی ۱۵ خرداد بود یازدهم اسفندماه ۱۳۶۲ در منطقه طلاییه و با اصابت مستقیم گلوله تانک دشمن به شهادت رسید و پیکرش هیچگاه بازنگشت.

کد خبر 338600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.