جواد محمدی فشارکی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص طرح ویژه بازرسی اصناف در آستانه نوروز ۹۷، اظهار کرد: در این طرح ۱۰۱ بازرس قراردادی و ۲۴۵ بازرس افتخاری در سطح استان اصفهان بر واحدهای صنفی، نظارت ویژهای خواهند داشت.
وی با بیان اینکه بازرسیها در چهار مرحله و بر اساس نیاز مردم انجام می شود، گفت: مرحله نخست بازرسیها از امروز ۲۸ بهمن ماه آغاز و تا ۲۵ اسفند ماه ادامه دارد که در این مرحله بر اصنافی چون کیف، کفش و پوشاک نظارت و بازرسی انجام می شود.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان با اشاره به اینکه از ۲۵ اسفند ماه تا یکم فروردین ۹۷، بازرسیها به سمت کالاهای اساسی مورد نیاز مردم همچون گز و شیرینی، خشکبار و آجیل، میوه، گوشت سفید و قرمز میرود، افزود: در مرحله سوم بازرسیها از اول تا ۱۳ فروردین سال ۹۷، بر بخش عرضه کالا و خدماتی همچون صنایع دستی، گز و شیرینی، گوشت سفید، گوشت قرمز، میوه، نانواییها، فروش آبمیوه، مواد غذایی، رستورانها، فست فودها و ... نظارت صورت میگیرد.
وی ادامه داد: در مرحله چهارم بازرسیها که از ۱۴ تا ۳۰ فروردین ماه ۹۷ آغاز می شود و بازرسی کالاها در تمام مراحل طرح بازرسی نوروزی به طور ویژه و گستردهتر انجام می شود.
محمدی فشارکی تاکید کرد: مراحل چهارگانه طرح بازرسی نوروزی اصناف به این معنا نیست که به سراغ بازرسی دیگر کالاها نرویم، بلکه در این چهار مرحله بر کالاهای اولویت دار، نظارت ویژهای انجام خواهد شد.
وی در خصوص اینکه «سال گذشته بیشترین تخلفات بازرسیهای نوروزی، در صنف خرده فروشان میوه صورت گرفته بود»، گفت: متاسفانه نوروز ۹۶ بیشترین تخلفات در بحث قیمت میوه و کیفیت آن در سطح خرده فروشی بود.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف استان اصفهان با تاکید بر ضرورت نصب اتیکت قیمت بر روی کالاها و اجناس، اظهار کرد: با توجه به اینکه بیشترین محل فروش صنایع دستی در محل میدان امام (ره) انجام می شود، بازرسی و نظارت اصناف با استقرار در محل ثابتی در میدان امام (ره)، بر بازار خرید و فروش این محصولات نظارت ویژهای انجام میدهند.
وی با بیان اینکه با نصب اتیکت قیمتها بر اجناس و کالاهای مختلف، خود به خود قیمت گذاری کالاها و فروش آن درست می شود، به متصدیان واحدهای صنفی توصیه کرد تا قوانین صنفی را رعایت کنند، همچنین مردم از واحدهای صنفی پروانه دار و دارای مجوز کسب، خرید کنند.
نظر شما