دبیر برگزاری سلسله نشستهای تخصصی نگارگری و تذهیب در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: "فضاسازی نامتقارن در تذهیب" آخرین موضوعی است که در سی و هشتمین و آخرین نشست از این سلسله نشستها مورد بررسی قرار میگیرد. مدیریت این نشست را استاد "مجید صادق زاده" از اساتید برجسته هنر نگارگری اصفهان بر عهده دارد.
علی غلامی افزود: مباحث ارایه شده در نشستهای تخصصی نگارگری و تذهیب با اهداف خاصی انتخاب میشود، استاد در نخستین جلسه مبحثی را عنوان میکند و در ادامه به تکمیل آن می پردازد. موضوع نامتقارن بودن در هنر تذهیب نیز بر اساس آنچه در جلسات پیشین ارایه شده است در سی و هشتمین نشست که در روز ۲۵ بهمن ماه از ساعت ۱۷ در خانه هنرمندان برگزار میشود، مورد بررسی قرار میگیرد.
ویبا اشاره به چهارمین سال برگزاری نشستهای تخصصی نگارگری و تذهیب اظهار کرد: این نشست ها از ابتدا با هدف آشنا کردن جامعۀ جوان نگارگر با مفاهیم نگارگری با نگاهی آکادمیک تشکیل شد که محوریت سخنرانی به عهدۀ استاد "مجید صادقزاده" بود و البته سعی کردیم از اساتید مختلفی برای برگزاری این نشست ها و ورکشاپها استفاده کنیم.
این هنرمند با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین مباحث آموزشی در هنرهای سنتی از جمله هنر نگارگری، آموزش عملی استاد در حضور هنرجویان است، گفت: از جمله تکنیک هایی که در سلسله نشست های تخصصی نگارگری و تذهیب مورد استفاده قرار گرفت، آموزش عملی و ورکشاپی استاد در حضور هنرجویان است که با حضور اساتید مطرح هنر نگارگری کشور برگزار شد. در این روش هنرجو حتی نحوه برداشتن قلممو را از نزدیک مشاهده میکند و با تکنیکها، روش ها و مفاهیم ظریف هنر نگارگری آشنا میشود.
وی در خصوص شکلگیری این نشستها در مشارکت با حوزه هنری اصفهان گفت: چنانچه از ابتدا مقرر شد، این جلسات به مدت ۱۰ سال ادامه خواهد یافت، خوشبختانه اکنون به نیمه راه رسیده ایم و قصد داریم که تا پایان دوره همچنان این فرصت را به صورت رایگان برای هنرجویان و علاقمندان به هنر نگارگری فراهم کنیم. استاد صادقزاده و سایر اساتیدی که با ما همکاری می کنند، بابت حضور در این جلسات هیچ هزینه ای دریافت نکردهاند.
نظر شما