به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدرضا قنبری ظهر یکشنبه در همایش "روشهای پیشگیری از جعل" با اشاره به اینکه پیشگیری از جعل اهمیت بسیاری دارد، اظهارکرد: دلیل اهمیت این مسئله این است که برای انجام معادلات و تبادلات روزمره باید اعتماد به سیستم و افراد جامعه وجود داشته باشد تا مردم بتوانند امور خود را به انجام برسانند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان اصفهانبا برشمردن انواع روش های جعل از جمله الصاق نوشته به نوشته دیگر، محو نوشته، اثر یا امضا، خراشیدگی گفت: تغییر در صورتی جعل محسوب می شود که در سند اصیل و واقعی باشد در حالیکه تغییر در اسناد جعلی جرم در نظر گرفته نمی شود
وی با اشاره به اینکه جعل به دو نوع مادی و معنوی تقسیم می شود، توضیح داد: جعل مادی خدشه دراسناد فیزیکی و مادی و جعل معنوی ، تحریف واقعیت توسط مسئولان دولتی است که اهمیت بسیاری دارد.
قنبری با بیان اینکه برخی جرایم از آغاز، جرم محسوب نمی شود، گفت: جعل از جمله جرایمی است که شروع آن جرم محسوب شده و پیگیرد قانونی دارد.
وی با اشاره به اهمیت آگاهسازی مردم در کاهش وقوع جرم جعل تأکید کرد: بسیاری از انواع جعل به دلیل بی اطلاعی فرد انجام می شود، بنابراین آگاهسازی مردم از انواع جعل و روش های مقابله با آن ارتکاب ناخواسته آن را کاهش و پیشگیری از وقوع جعل را افزایش میدهد.
گفتنی است در ادامه این همایش انواع روش های جعل به تفصیل مورد بررسی قرارگرفت و راههای پیشگیری از آنها به مدیران سازمانی و حراست مجموعههای دولتی و خصوصی آموزش داده شد .
نظر شما