تاخیر ۲ ماهه در پرداخت کارمزد جایگاه‌داران اصفهان

رییس انجمن جایگاه‌های پمپ بنزین استان اصفهان با بیان اینکه پرداخت کارمزد جایگاه‌داران توسط دولت با تاخیر دو ماهه روبرو شده است، گفت: با وجودی که جایگاه داران هزینه‌هایشان را به قیمت دلار پرداخت می‌کنند اما کارمزد خود را از شرکت پخش فراورده‌های نفتی به صورت ریالی دریافت می‌کنند.

امیر آبدار در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ایمنا در خصوص برخی صحبت‌ها مبنی بر ورشکستگی ۹۰ درصد جایگاه های سوخت در کشور، اظهار کرد: جایگاه‌های سوخت ورشکسته نیستند اما مطالباتی از پخش فراورده‌های نفتی دارند که البته به حق است.

وی با بیان اینکه تمام انجمن‌های جایگاه‌داران سوخت با مدیران شرکت‌های نفتی همراه هستند، افزود: بارها و بارها به شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی، وزارت نفت، معاونان وزیر نفت و ... برای مطالبات خود نامه‌نگاری کرده‌ایم.

رییس انجمن جایگاه‌های پمپ بنزین استان اصفهان با تشریح مطالبات خود، اظهار کرد: جایگاه داران خواهان تعدیل کارمزدهای بنزین و نفت‌گاز هستند و باید سال به سال نسبت به درصد تورم بانک مرکزی کارمزدها افزایش یابد که تاکنون این اتفاق صورت نگرفته است.

مطالبات جایگاه‌داران سوخت به روز نشده است

وی در خصوص اینکه چرا این کارمزدها افزایش نیافته و مطالبات جایگاه داران به روز نشده است، گفت: به هر حال شرکت پخش فراورده‌های نفتی گرفتار برخی مشکلات و معضلات است و طبق قوانین و با گذر از مراحلی باید مطالبات جایگاه‌داران را پرداخت کنند این در حالیست که طی چند سال گذشته این صنف با افزایش حقوق و دستمزد کارگران، مالیات، بیمه و ... مواجه شده است.

آبدار تاکید کرد: با وجودی که جایگاه داران هزینه‌های خود را به قیمت دلار پرداخت می‌کنند اما کارمزد خود را از شرکت پخش فراورده‌های نفتی به صورت ریالی دریافت می کنند.

وی افزود: متاسفانه امسال به دلیل پایین بودن درآمد دولت، پرداخت کارمزد جایگاه داران توسط دولت با تاخیر چند ماهه انجام می‌شود به نحوی که ۷۰ درصد کارمزد آبان ماه به صورت چند حواله بنزین به جایگاه داران استان پرداخت شد اما این کارمزد تلقی نمی شود و تنها کمک می کند تا جایگاه‌ها را روی پا نگه داریم.

فعالیت ۲۶۰ جایگاه پمپ بنزین در استان اصفهان

رییس انجمن جایگاه‌های پمپ بنزین استان اصفهان در پاسخ به این سوال که "میزان طلب جایگاه داران استان از دولت بابت کارمزدشان چقدر است؟ " گفت: طلب هر جایگاه متفاوت است. در استان اصفهان ۲۶۰ جایگاه وجود دارد که برخی از آنها کم فروش و برخی دیگر پُرفروش هستند.

وی با بیان اینکه به طور معمول کارمزد جایگاه‌ داران تا پایان پنجم هر ماه پرداخت می‌شد، اظهار کرد: طی دو ماه گذشته از آبان امسال تاکنون کارمزد جایگاه داران استان به تعویق افتاده است.  

جایگاه‌های بنزین تک پمپی با ایده وزیر نفت شکل گرفت

آبدار همچنین در خصوص جایگاه‌های بنزین تک پمپی که از سال گذشته با مجوز وزارت نفت در اصفهان راه‌اندازی شد، گفت: ساخت این جایگاه‌ها بر مبنای ایده ای خاص در ذهن وزیر نفت شکل گرفت و تصور می‌شد با این اقدام بحث سوخت رسانی به مردم را تسهیل می‌کند در حالیکه این گونه نیست.

وی با تاکید بر اینکه تلاش دولتمردان و مدیریت استان در کاهش آلودگی هوا است، افزود: جایگاه‌های بنزین تک پمپی برخلاف این سیاست احداث شدند. ایجاد پمپ بنزین‌های خیابانی علاوه بر ضرر به مردم برای آنها منفعتی نداشته است.

رییس انجمن جایگاه‌های پمپ بنزین استان اصفهان در خصوص اینکه چرا جایگاه داران از رقابت با این جایگاه ها تک پمپی بنزین ترس دارند، گفت: متاسفانه این رقابت صحیح نیست و ایجاد جایگاه‌های سوخت در سطح شهر مطابق با استانداردهایی انجام می‌شود بنابراین همین استانداردها نیز باید برای جایگاه‌های تک پمپی بنزین لحاظ شود به نحوی که آنها باید علاوه بر داشتن زمین استاندارد، در ساخت جایگاه و شیب سکوها موارد لازم را رعایت کنند.

کیفیت بنزین در تمام شهر یکسان است

وی با تاکید بر اینکه جایگاه‌های بنزین تک پمپی در اصفهان با استانداردهای معمول ساخته نشده است، تصریح کرد: برخی از رانت ها پشت پرده ایجاد این جایگاه ها وجود دارد که موجب آسیب به شهروندان می‌شود.

آبدار همچنین در خصوص اینکه برخی معتقدند کیفیت بنزین جایگاه‌های تک پمپی بهتر از پمپ بنزین‌های سطح شهر است، تصریح کرد: این ادعا صحت ندارد چرا که تمام بنزین توزیعی درسطح استان اصفهان با یک کیفیت از انبار شهید محمد منتظری وارد سطح عرضه می‌شوند.

وی با بیان اینکه انجمن جایگاه داران استان به دلیل عدم رعایت برخی استانداردهای جایگاه‌های تک پمپی بنزین به نهادهای مربوطه برای رسیدگی شکایت کرده است، افزود: حتی سازمان آتش نشانی که زیر نظر شهرداری اصفهان است مجوزی برای این جایگاه‌ها صادر نکرده و شورای تامین استان نیز مجوزی به این جایگاه‌ها نداده است و حتی مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان نیز یکی از مخالفان این جایگاه ها است. این جایگاه‌ها تنها با تصمیم وزیر نفت و با کمک بخش سرمایه‌گذاری شهرداری در سطح شهر ایجاده شده‌اند.

تنها ۱۷ جایگاه تک پمپی بنزین در اصفهان احداث شد

رییس انجمن جایگاه‌های پمپ بنزین استان اصفهان با تاکید بر اینکه هر فردی که تمایل ورود به این صنف را دارد باید سرمایه گذاری کند، تصریح کرد: به طور قطع زمین برای احداث یک پمپ بنزین گران است اما دلیلی نیست که با سد معبر و گرفتن خیابان و راه مردم جایگاه‌های تک پمپی بنزین ایجاد شود.

وی گفت: انجمن جایگاه‌داران استان برای بررسی این موضوع نامه‌نگاری بسیاری در بخش‌های مختلف حتی تا سطح وزارت نفت انجام داده اما متاسفانه به دلیل سرمایه‌گذاری و هزینه‌ای که برای احداث این جایگاه‌ها شده نمی توان فعالیت آنها را متوقف کرد.

آبدار با بیان اینکه قرار بوده ۵۲ جایگاه بنزین تک پمپی در کنار خیابان‌های اصفهان احداث شود، تاکید کرد: به دلیل اینکه کار اصولی نبود تنها ۱۷ جایگاه در سطح شهر احداث شد.  

کد خبر 333645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.