حسین کرکوندی در گفتگو با خبرنگار ایمنا از شهرستان فریدن، از اجرای طرح جنگل کاری مشارکتی در روستای گنجه فریدن خبر داد و اظهار داشت: این طرح در وسعت ۸۰ هکتار به صورت هسته کاری بادام دیم اجراشده و هزینه ۴۰۰ میلیون ریالی آن از محل اعتبارات تعهدات مشارکتی اصلاح، احیاء و بهره برداری از کتیرا تامین شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری فریدن با تاکید بر اینکه این طرح در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی ارجا شده است، اثربخشی در تعدیل آب و هوا، ترویج فرهنگ درختکاری و توسعه جنگل در کشور، افزایش درآمد ساکنان عرصه های جنگلی ناشی از تولید محصولات ارگانیک جنگلی، حفاظت خاک و تغذیه سفره های آب زیرزمینی و کنترل فرسایش و رسوب، افزایش مشارکت و حضور واقعی مردم در احیا و توسعه جنگل های کشور را از دیگر اهداف اجرای طرح جنگل کاری اقتصادی برشمرد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری فریدن کاهش فشار دام در مراتع، احیا رویشگاه های طبیعی، افزایش پوشش گیاهی، تغییر معیشت از دامداری به باغدار ی از دیگر اهداف این طرح بیان کرد.
کرکوندی گفت: با اجرای این طرح وسعت طرح های جنگل کاری در فریدن به بیش از ۱۲۰ هکتار رسیده است.
به گزارش ایمنا؛ طرح جنگل کاری اقتصادی که با مشارکت مردم اجرا می شود به توسعه جنگل ها و حفظ و افزایش تنوع گونه های جنگلی می انجامد که افزایش بیلان تولید آب، احیاء جنگل های مخروبه و بازسازی اکوسیستم های جنگلی را در پی دارد.
نظر شما