به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان گلپایگان، مجتبی صفایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر در سطح کشور ۵۳ شرکت تعاونی توسعه عمران تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه برای شهرستان یک بار مجوز تأسیس شرکت تعاونی توسعه عمران صادر میشود، افزود: شرایط تأسیس این شرکت عضویت نیم درصدی مردم شهرستان است.
مدیر عامل شرکت تعاونی توسعه عمران گلپایگان با بیان اینکه در سال ۹۴ شرکت تعاونی توسعه عمران گلپایگان تشکیل و به ثبت رسیده است، گفت: اکنون ۲ هزار و ۸۹۰ نفر عضو شرکت هستند، ۴درصد مردم در تشکیل شرکت مشارکت داشتند.
وی با اشاره به اینکه سرمایه نخست شرکت ۳۵ میلیارد ریال بود اما اکنون ارزش سرمایهگذاری افزایش پیدا کرده است، بیان داشت: نخستین پروژه ایجاد مجموعه تفریحی گردشگری در مجاورت سد کوچری در ۲ سال گذشته است.
صفایی افزود: این پروژه از لحاظ مطالعات امکان سنجی، توجیه فنی اقتصادی و ارزیابی اثرات زیست محیطی هیچ مشکلی نداشته و با پیشرفت پایانی کار همراه است.
وی بیان داشت: یکی از مهمترین فاکتورهای این پروژه آلودگی آب سد کوچری است زیرا آب این سد شرب است و به تأییده سازمان محیط زیست و سیستمهای دفع فاضلاب و دفع پسماند نیاز بود که مورد موافقت سازمان محیط زیست قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت تعاونی توسعه عمران شهرستان گلپایگان تأکید کرد: مردم باید با سرمایه شخصی، منطقه گردشگری در مجاورت سد را ایجاد کنند که هم از لحاظ توسعه اقتصادی و اشتغال شهرستان تأثیر خواهد داشت.
وی اذعان کرد: در مزایدهای که از سوی سازمان خصوصی برگزار شد با سرمایههای مردمی یک جایگاه سوخت به صورت اقساط خریداری شده است که ارزش افزوده، و هم از لحاظ سود برای شرکت و آورده شخصی مردم شهرستان به نسبت سودهای بانکی سودآورتر است.
صفایی گفت: در محور گردشگری کوچری از طریق مزایده قطعه زمین به مساحت ۲.۵ هکتار از جمعیت هلال احمر خریداری شده که که مراحل تغییر کاربری و طرح گردشگری نیز انجام شده است.
وی افزود: این طرح متفاوت از طرح مجتمعهای در سطح شهرستان است و به طور کلی این طرح ملی دیده شده تا از این طریق از سراسر کشور بتوانیم توریست جذب کنیم.
مدیر عامل شرکت تعاونی توسعه عمران گلپایگان با اشاره به اینکه شرکت عمران و خدمات زیر مجموعه این شرکت به ثبت رسیده است، تصریح کرد: شرکت عمران برای فعالیتهای عمرانی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی باید مجوز بگیرد.
وی افزود: شرکت خدمات با تأیید صلاحت اداره کل کار، رفاه و امور اجتماعی استان اصفهان فعالیت آغاز کرده است و سال گذشته از سوی شرکت ۵ هکتار از اراضی به کاشت سیر اختصاص یافت که با فروش آن برای سهامداران درآمد زایی داشت، ایجاد سردخانه با توجه به محصولات باغی شهرستان نیار است.
صفایی بیان داشت: سرمایه تبدیلی یکی دیگر از اقدامات در دستور کار است، برای ایجاد نهالستان تقاضای ۲۰۰ هکتار زمین از مسکن و شهرسازی داریم./
نظر شما