سفارش امام صادق(ع) به زیارت اباعبدلله الحسین(ع)

اربعین امام حسین (ع) در راه است و این ایام فرصتی شده که همگان با هر شرایطی که دارند خود را به کربلای حسین (ع) برسانند.

به گزارش ایمنا، اربعین کم کم از راه می رسد و خیل مشتاقان از طریق مرزهای مختلف وارد کشور عراق شده و به سختی و با پای پیاده خود را به زیارت امام حسین(ع) می رسانند. زیارتی که بسیار بر آن سفارش شده است. 

اینکه چرا اینقدر در گنجینه روایات به زیارت امام حسین(ع) توصیه شده‌ایم، بسیار جای تأمل و تفکر دارد. حتی گفته شده که حداقل سالی یک بار لازم است که به زیارت اباعبدالله(ع) برویم که اگر نرویم، به حال زائران امام حسین(ع) در قیامت غبطه می‌خوریم.

در همین راستا، به حدیثی از امام صادق(ع) که در کامل الزیارت صفحه ۲۹۶ و ۲۹۷ به آن اشاره شده و اهمیت زیارت امام حسین(ع) در آن تاکید شده است اشاره می کنیم، ایشان در این حدیث به کسانی که در رفتن به زیارت امام حسین(ع) کوتاهی می‌کنند، هشدار می‌دهند:

قالَ الصادِقُ(ع):

«یَا عَلِیُّ! بَلَغَنِی أَنَّ قَوْماً مِنْ شِیعَتِنَا یَمُرُّ بِأَحَدِهِمُ السَّنَةُ وَ السَّنَتَانِ لَا یَزُورُونَ الْحُسَیْنَ؟ قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاکَ إِنِّی أَعْرِفُ أُنَاساً کَثِیرَةً بِهَذِهِ الصِّفَةِ، قَالَ أَمَا وَ اللَّهِ لِحَظِّهِمْ أَخْطَئُوا وَ عَنْ ثَوَابِ اللَّهِ زَاغُوا وَ عَنْ جِوَارِ مُحَمَّدٍ ص تَبَاعَدُوا... أَمَا إِنَّهُ مَا لَهُ عِنْدَاللَّهِ مِنْ عُذْرٍ وَ لَا عِنْدَ رَسُولِهِ مِنْ عُذْرٍ یَوْمَ الْقِیَامَةِ؛ (أَمَّا الْقَرِیبُ فَلَا أَقَلَ‏ مِنْ‏ شَهْرٍ وَ أَمَّا بَعِیدُ الدَّارِ فَفِی کُلِّ ثَلَاثِ سِنِینَ فَمَا جَازَ الثَّلَاثَ سِنِینَ فَقَدْ عَقَّ رَسُولَ اللَّهِ ص وَ قَطَعَ رَحِمَهُ إِلَّا مِنْ عِلَّة»؛

امام صادق(ع) به یکی از دوستانشان(علی) فرمود: شنیده‌ام برخی از شیعیان ما هستند که دو سه سال بر آنها گذشته اما به زیارت مرقد حسین(ع) نرفته‌اند.

آن شخص پاسخ داد: آقاجان! خیلی‌ها هستند که این‌گونه‌اند. حضرت با تعجب فرمود: مگر می‌شود؟! این افراد در روز قیامت چگونه می‌خواهند جواب پیامبر(ص) را بدهند؟

در حدیث دیگری، اصحاب پرسیدند: هر چند وقت یک‌بار باید به زیارت حسین(ع) برویم؟

امام صادق(ع) فرمود: غیبت از زیارت قبر حسین(ع) نباید بیش از سه سال طول بکشد؛ در غیر این‌ صورت مورد عاق و شکایت رسول خدا(ص) قرار می‌گیرید.

کد خبر 325340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.