فرهنگ بالای صنعتی؛ وجه اشتراک شرکت های فرانسوی و ایرانی

نایب رییس انجمن کارفرمایان فرانسه با تاکید بر اینکه اولویت اصلی شرکت های فرانسوی حضور پایدار در ایران و به ویژه اصفهان است، گفت: وجه اشتراک شرکت های ایرانی و فرانسوی را فرهنگ بالای صنعتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا ایوتیبو دوسیلگی در دیدار با جمعی از اعضای اتاق بازرگانی اصفهان، با ابراز تمایل به همکاری کشور فرانسه با اصفهان، اظهار داشت: شرکت های فرانسوی هوشیارانه در بازار ایران حضور دارند.

وی افزود: علیرغم حاکم بودن فضای شکننده در سیاست بین الملل، شرکت های فرانسوی در ایران حضور داشته و مصمم به همکاری هستند.

دوسیلگی با بیان اینکه شرکت های فرانسوی با همتایان ایرانی خود در مهارت، نوآوری و خلق فرصت های جدید سهیم هستند، اظهار داشت: وجه اشتراک شرکت های ایرانی و فرانسوی را فرهنگ بالای صنعتی است و من در چند سال اخیر شاهد تفاهم و درک بالای مشترک بین فعالان اقتصادی شرکت های ایرانی و فرانسوی بوده ام.

وی افزود: فرهنگ و تمدن کهن این دو کشور در فعالیت های صنعتی و بازرگانی میان آنها نیز مشهود است.

نایب رییس انجمن کارفرمایان فرانسه با بیان اینکه پس از توافق هسته ای میزان فعالیت شرکت های دو کشور به نحو قابل توجهی افزایش یافته، تصریح کرد: در ماه های اخیر تعاملات به بالاترین سطح خود رسیده که به عنوان مثال می توان به تعامل TOTAL و شرکت های تولیدکننده خودرو اشاره کرد.

نایب رییس شرکت وینسی با ابراز خرسندی از آغاز فعالیت این شرکت برای توسعه فرودگاه اصفهان، گفت: به دلیل اینکه اصفهان بعد از تهران اولین شهر بزرگ صنعتی ایران است، امروز بیش از ۲۰ شرکت فرانسوی در قالب یک هیات در اتاق بازرگانی اصفهان حضور یافته تا بتوانند تمامی احتمالات همکاری با یکدیگر رابررسی و زمینه های مناسبی برای تعامل با هم را ایجاد کنند.

دوسیلگی اعلام کرد: دیگر شرکت های این هیات نیز در بخش های تامین زیر ساخت ها، حمل و نقل، محیط زیست، صنایع غذایی و انرژی خواستار تعامل با شرکت های اصفهانی هستند.  

وی اراده قوی شرکت های فرانسوی را دلیل حضور پایدار و بلندمدت در ایران و به ویژه اصفهان برای انجام پروژه های مشترک در داخل کشور و یا دستیابی به بازارهای منطقه ذکر کرد.  

نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این دیدار، گفت: اصفهان در زمینه صنایعی چون فولاد، نفت، پتروشیمی، معدن، نساجی و گردشگری جزو استان های برتر کشور است.

 مصطفی رناسی به ظرفیت تولید ۷ میلیون تنی فولاد مبارکه در سال اشاره کرد و افزود: وجود ۱۷۰ دانشگاه و فعالیت بیش از ۲ هزار هیات علمی با درجه دکترا در دانشگاه های این استان نشان دهنده توانمندی نیروی انسانی استان اصفهان است.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ شهرک صنعتی استان توسط نیروی انسانی توانمند ایرانی و بالاخص اصفهانی اداره می شود، افزود: اتاق بازرگانی اصفهان به عنوان پارلمان بخش خصوصی دارای ۳ هزار عضو عمدتا از فعالان اقتصادی بوده که در زمینه های صنایع، معادن، کشاورزی، تجارت و گردشگری مشغول به کار هستند و اصناف و دیگر مشاغل نیز دارای اتاق های مجزایی هستند.

نایب رییس اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه با ابراز علاقه برای همکاری با فرانسه، گفت: اتاق بازرگانی اصفهان آماده همکاری با این کشور به منظور توسعه واحدهای صنعتی، به روز کردن تکنولوژی و همچنین در زمینه صنایع نوین است.

وی تصریح کرد: خوشبختانه امروز کشور فرانسه در این زمینه ها پیشتاز بوده از جمله شرکت TOTAL برای آغاز فعالیت های اجرایی خود در ایران اعلام آمادگی کرده است.

رناسی ابراز امیدواری کرد: با آغاز به کار شرکت وینسی به عنوان چهارمین شرکت بزرگ فرانسه، دیگر شرکت های این کشور نیز فعالیت خود در ایران را آغاز کنند.

رییس مرکز مبادلات پیمانکاری فرعی SPX نیز در این نشست، گفت: ITDO و SPX  به عنوان دو دفتر همکار با یونیدو به فعالیت می پردازند.

علی صفرنوراله، هدف اصلی ITDO را ایجاد ارتباط  بین کارآفرینان ایران و خصوصا اصفهان با بازارجهانی و جذب سرمایه و تکنولوژی برای ادامه فعالیت آنها عنوان کرد.

وی در توضیح SPX نیز، تصریح کرد: این دفتر به سه منظور ارتباط میان SMEهای اصفهان در حال حاضر و SMEهای ایران در دو سال آینده با بازارهای جهانی، برقراری ارتباط فعالان اقتصادی ایران با پیمانکاران یا کارفرمایان کشورهای دیگر برای همکاری آنها در اجرای پروژه های داخلی و خارجی به صورت مشترک و جذب تکنولوژی، دانش و توسعه و ارتباط تکنیکی میان SME های ایران و شرکت های خارجی دارای تکنولوژی و ایجاد شراکت در ایران و دیگر کشورها و یا جذب سرمایه برای آنها ایجاد شده است.

وی تاکید کرد: این دو دفتر در حقیقت پل ارتباطی میان فعالان اقتصادی کشورهایی که تمایل به فعالیت در ایران  را دارند و صنعتگران ایرانی است.

کد خبر 320817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.