به گزارش گروه پایداری خبرگزاری ایمنا، اردوگاه های صبرا و شتیلا یادآور یکی از فجیع ترین جنایات تاریخ معاصر است که پس از ۳۶ سال هنوز جزو بدترین جنایات رژیم اشغالگر قدس محسوب میشود.
در روزهای ۱۶ تا ۱۸ سپتامبر ۱۹۸۲ میلادی اشغالگران رژیم صهیونیستی به همراه مزدوران لبنانیشان یعنی شبه نظامیان فالانژ اردوگاه پناهجویان فلسطینی صبرا و شتیلا را محاصره کردند.
بهانه صهیونیست ها یافتن رزمندگان فلسطینی و فالانژها انتقام ترور بشیر جمیل، رئیس جمهور وقت و رهبر حزب فالانژ بود.
پس از محاصره، جنایات این دو گروه به مدت سه روز در اردوگاه آغاز میشود و به گفته شاهدان عینی نزدیک به ۵ هزار نفر از ۲۰ هزار پناهجو در این دو اردوگاه قتلعام میشوند.
این جانیان برای اینکه اردوگاه های اطراف متوجه نشوند ساکنان را با سلاح سرد میکشتند؛ اردوگاهی که به جز زنان و کودکان و مردان بی دفاع کسی در آن نبود.
صهیونیستها و فالانژها حتی به بیمارستانها هم رحم نکردند و به گفته یکی از شاهدا، پرستاری که میخواست از ورود آنها به بیمارستان جلوگیری کند، پس از تجاوز به قتل رساندند.
بسیاری از اجساد و پیکرهای نیمهجان با بولدوزر داخل کامیون ریخته و با کیسههای سنگین به دریا انداخته شدند و تنها دو عکاس توانستند گوشه ای از این جنایت را ثبت کنند.
از سرکردگان اصلی این قتلعام میتوان به "آریل شارون"، "رافائل ایتان" رئیس وقت ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی و " ایلی حبیقه" مسئول امنیتی نیروهای فالانژ اشاره کرد.
این قتلعام وحشتناک سروصدای زیادی به پا کرد و اکثر کشورها و سازمان های بین المللی آن را محکوم کردند، سازمان ملل نیز این جنایت هولناک را نسل کشی اعلام کرد.
در ادامه میتوانید برخی از تصاویر این جنایت هولناک را که ۳۶ سال قبل انجام شده است مشاهده کنید.
نظر شما