حفظ و بهبود سلامت شهروندان در صدر اولویت های مدیریت شهری است

سومین کنگره بین المللی " آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت " با حضور اساتید برجسته حوزه سلامت ، پژوهشگران و مدیران شهری در سالن همایش های دانشکده علوم پزشکی اصفهان برگزار شد .

به گزارش خبرنگار ایمنا، در این کنگره پژوهشگران منتخب و مدیران دستگاههای مرتبط با موضوع سلامت به تشریح آخرین دستاوردها و اقدامات خود در حوزه سلامت جسمی و روانی پرداختند.

دبیر شورای سیاستگذاری سلامت شهرداری اصفهان در این کنگره به موضوع سلامت شهروندان اصفهانی اشاره کرد و گفت: توجه به سلامتی شهروندان چه در بعد جسمی و چه از لحاظ روانی نیاز امروز جوامع شهری است و تمامی تصمیمات و برنامه ریزی های شهری نیز باید در راستای حفظ و بهبود سلامت شهروندان اجرایی شود.

مسعود مهدویان فر افزود: ستاد فرهنگ سلامت شهرداری اصفهان در سال ۹۴ با رونمایی از سند فرهنگ سلامت به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرده و عمده فعالیتهای خود را حول دو محور اصلی یعنی آموزش شهروندان و ارائه راهکارهای پیشگیرانه در حوزه سلامت برنامه ریزی کرده است.

وی تشکیل خانه های سلامت در مناطق ۱۵ گانه شهری را از اقدامات مهم ستاد سلامت شهرداری اصفهان عنوان کرد و افزود: این خانه های سلامت با هدف حفظ و بهبود سلامت شهروندان در مناطق مختلف، جلب مشارکت خانواده ها و عموم اقشار در بهبود سلامت اجتماعی و ارتقاء آگاهی های عموم شهروندان در خصوص مسائل مربوط به سلامت جسمی و روانی راه اندازی شده و بر اساس نظرسنجی های انجام شده با استقبال خوبی از جانب شهروندان رو به رو شده است.

مهدویان فر به اقدامات اخیر ستاد فرهنگ سلامت شهرداری اصفهان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: راه اندازی و فعالیت اتوبوس سلامت و تندرستی، اجرای طرح بهبود استقامت قلبی و عروقی دانش آموزان دارای اضافه وزن، افتتاح رادیو سلامت در جاده ناژوان و صفه، اجرای طرح های آموزشی با محوریت پیشگیری از اعتیاد و آموزش مهارت های سالم زیستن به ویژه در مناطق آسیب خیز شهری و همچنین برگزاری ده ها ویژه برنامه شهری از جمله ویژه برنامه ای به مناسبت روز جهانی دیابت در جاده سلامت ناژوان با موضوع ارائه راهکارهای پیشگیرانه در ابتلاء افراد به دیابت از جمله اقدامات اخیر ستاد فرهنگ سلامت شهرداری اصفهان بوده که در تمامی مناطق شهری اجرایی شده است.

کد خبر 316585

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.