به گزارش خبرگزاری ایمنا مصطفی رناسی در ششمین جلسه کمیسیون سیاستگذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان، تصریح کرد: سند استراتژی اتاق بازرگانی اصفهان، ۸۰۰ صفحه و شامل ۱۳ جلد است که علاوه بر ۱۱ کمیسیون اصلی ۶۴ کمیته زیرمجموعه را تحت پوشش قرار داده و برای هر کمیته استراتژی تعریف کرده است.
وی با اشاره به اینکه بازار جهانی در منطقه خاورمیانه است، افزود: آسیای میانه و غربی بزرگترین بازار مصرفی جهان است نباید بهآسانی از این بازار صرفه نظر کرد.
نایب رییس کمیسیون گردشگری و برند شهری اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه گفت: شورای هماهنگی توسعه پایدار اتاق بازرگانی اصفهان با هدف بررسی مسیرهای توسعه استان و آسیبشناسی آن در بخش اجرایی اتاق راهاندازی میشود.
علی کرباسی زاده افزود: در سند توسعه پایدار سازمان ملل متحد ۱۷ بخش پیشبینی شده که میتوان از آن برای توسعه پایدار استان اصفهان بهره گرفت.
وی با اشاره به سرمایهگذاری بسیار در بخش صنعت ایران طی چند دهه گذشته، گفت: توسعه صنعتی باعث افزایش آلودگی محیطزیست شده که مهمترین دلیل آن بیتوجهی به توسعه پایدار در توسعه صنایع است.
نایب رییس کمیسیون گردشگری و برند شهری اتاق بازرگانی اصفهان رشد بیتناسب مراکز آموزش در استان اصفهان را نشان دیگری از بیتوجهی به توسعه پایدار دانست و افزود: باوجود تعدد دانشگاهها و مراکز آموزشی عالی، نیروی انسانی موردنیاز بخشهای اقتصادی استان آموزش داده نمیشود.
وی تاکید: سرمایهگذار خارجی هوشمند است و براساس مولفه های توسعه پایدار جذب میشود.
کرباسی زاده اضافه کرد: در هر فعالیت استان باید نگاه توسعه پایدار داشته باشیم و هر توسعه و رشدی را به منزله توسعه پایدار تعریف نکنیم.
محمدرضا ابکا عضوکمیسیون سیاستگذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه خواستار عارضهیابی از برنامههای توسعه طی چند دهه گذشته در استان اصفهان شد و گفت: برای جلوگیری از توسعه ناپایدار استان باید برنامهریزی براساس توسعه پایدار و بررسی مزیتها انجام داد.
مهدی جعفر پیشه نایب رییس کمیسیون تشکلهای اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه خواستار مشارکت سازمانهای دولتی استان در شورای هماهنگی توسعه پایدار شد و افزود: این شورا میتواند مسایل استان اصفهان را از دیدگاه توسعه پایدار دنبال کند.
نظر شما