رکود آب معدنی سمیرم پس از یک دهه/ نقدینگی منجی صنایع شهرستان

سمیرم_ سخنگوی کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور: نبود برق فشار قوی و نقدینگی عامل اصلی عدم کارایی و رکود آب معدنی های شهرستان سمیرن در یک دهه گذشته است.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان سمیرم، اصغر سلیمی با اشاره به نشست اخیر خود با علی یزدانی ، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان اظهار کرد:  ۴۰ واحد صنعتی در شهرستان سمیرم فعال هستند.

وی با اشاره به ناچیز بودن این تعداد واحد صنعتی با توجه به جمعیت یکصد هزار نفری شهرستان تصریح کرد: مشکلات بخش های راکد و غیر فعال را به اطلاع معاون ویز رسانده و خواستار تقویت این نواحی شدیم.

به گفته وی، در شهرک ۳۵ هکتاری صنعتی سمیرم ۲۰ واحد غیر فعال و ۱۷ واحد نیز راکد هستند که تنها جواز تأسیس و زمین گرفته اند و هیچگونه فعالیتی نداشته اند.

سلیمی ادامه داد: همین موضوع در ناحیه صنعتی نیز مصداق دارد و در ۱۷ هکتار زمین این ناحیه ۱۵  واحد غیر فعال و ۱۰ واحد نیز راکد و بدون کارایی رها شده اند.

وی یکی از مهمترین موضوع های مطرح شده در نشست خود با معاون وزیر صنعت را عدم بهره برداری  از واحدهای آب معدنی ونک عنوان کرد و گفت: نبود برق فشار قوی و نقدینگی عامل اصلی عدم کارایی و رکود این واحدها در یک دهه گذشته است.

نماینده سمیرم در مجلس دهم تصریح کرد: سه واحد آب معدنی منطقه ونک بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند و سه واحد دیگر نیز از ۱۰ تا ۲۰ درصد پیشرفت کار داشته اند که به علت عدم حمایت و نبود نقدینگی متوقف و بدون کارایی رها مانده اند.

سمیرم را قطب تولید سیب دانست و افزود: درخواست ما از معاون وزیر، تبدیل بخشی از دو منطقه صنعتی شهرستان به صنایع غذایی و تبدیلی بود که مورد تاکید قرار گرفت.

وی درخواست مهم دیگر مطرح شده در این نشست را اختصاص دو ناحیه صنعتی به دو بخش وردشت و پادنای بزرگ سمیرم عنوان کرد و گفت: هر دوی این بخش ها توانمندی های خوبی در بخش های کشاورزی و دامی و حتی تامین مواد اولیه برخی صنایع دارند.

نماینده سمیرم در خانه ملت، همچنین نشستی با مدیرعامل مخابرات ایران داشته که پیرامون آن جلسه گفت: آنتن دهی تلفن همراه در روستاهای ورق و هرمزآباد از سوی این مقام مسئول دستور تقویت گرفت.

وی ادامه داد: مشکل اینترنت ضعیف در بخش دناکوه، وردشت، سادات آباد و کلیجه پادنا از موارد مطرح شده در این جلسه بود که مقرر شد به ۳G ارتقا یابد.

کمبود نقدینگی، بازاریابی محدود و فروش صنایع، فقدان انگیزه سرمایه گذاری، سودهای زیاد بانکی، افزایش نرخ بیمه و مالیات بر ارزش افزوده، گرانی حامل های انرژی ، نبود آب شرب و محوطه سازی مناسب(برق، آب، گاز، مخابرات) ، تأسیسات برق و روشنایی معابر و خطوط انتقال  در شهرک و ناحیه صنعتی سمیرم از دیگر موارد مطرح شده در نشست نماینده سمیرم با دکتر یزدانی معاون وزیر صنعت کشورمان بود.

کد خبر 312874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.