به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از ایسنا، مسیبزاده در مراسم اختتامیه سی و پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز دانشآموزان دختر سراسر کشور در اردبیل با بیان اینکه برای توانمندسازی معلمان و دانشآموزان در این سه حوزه طرحهای مختلفی را در بخش وزارت آموزش و پرورش اجرا میکنیم، افزود: طرح امامشناسی، مصباحالهدی و همچنین طرحهای حوزه یاوران نماز و حفظ موضوعی و ترتیبی قرآن کریم نمونه این طرح ها است امیدواریم نتیجه مطلوبی از آنها دریافت کنیم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در این مسابقات بیش از ۵۰۰ دانش آموز شرکت داشتند، یادآور شد: این دانشآموزان گلچینی از بین ۷ میلیون دانشآموزی هستند که در مراحل مختلف مدرسه تا سطح کشور در مسابقات متنوع قرآن، عترت و نماز دانشآموزان سراسر کشور حاضر شده و با علاقمندی در این رویداد حضور پیدا کردند.
وی به تصویب سند جامع تامین و اعتلای اقامه نماز در مدارس و برگزاری جشنهای تکلیف در استانها اشاره کرد وگفت: با تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر حفظ قرآن در بین ۱۰ میلیون علاقمند به این حوزه آموزش و پرورش با لبیک به منویات مقام معظم رهبری در حفظ ترتیلی و موضوعی قرآن ورود پیدا کرده و اقدامات خوبی را نیز انجام داده است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به فعالیت بیش از ۷۵۰ مرکز دارالقرآن در حوزه دانشآموزی در کشور خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم دانشآموزان به عنوان سرمایههای آینده کشور و اعتلای معنوی و معرفتی پیدا کنند باید بر مدار قرآن، عترت و نماز تربیت متعالی پیدا کنند.
مسیب زاده به سرمایهگذاری ویژه آموزش و پرورش در این حوزه اشاره کرد و افزود: امیدواریم برگزاری چنین رویدادهایی در استانی نظیر استان ولایتمدار اردبیل بستر خوبی را برای توسعه و نشر معارف قرآنی، عترت و نماز به وجود آورد.
مسیبزاده یادآور شد: استان اردبیل توانست در برگزاری سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانشآموزان سراسر کشور در بخش پسران و دختران در روزهای اخیر سربلند بیرون بیاید که کمال تشکر را از برگزار کنندگان این مسابقات و مسئولین استانی داریم.
نظر شما