تقدیر سازمان ملل از کتاب «بانکداری اجتماعی با رویکرد اقتصاد شهری»

مارکو کامیا مسئول هماهنگی بخش اقتصاد و مالیه شهری هبیتات با تقدیر از تالیف کتاب بانکداری اجتماعی با رویکرد اقتصاد شهری گفت: اساسا وضعیت کنونی زیست و سکونت در کره زمین آن چنان با بحران های جمعیتی ، اجتماعی و اقتصادی روبه روست.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی انجمن علمی اقتصاد شهری ایران،‌ مجمع عمومی سالیانه منتهی به اسفند 95 انجمن علمی اقتصاد شهری ایران با حضور اعضا، هیئت مدیره و جمعی از صاحب نظران، کارشناسان و پژوهشگران حوزه اقتصاد شهری برگزار شد.در این نشست دکتر حسین محمدپور زرندی، ریاست انجمن علمی اقتصاد شهری ایران،قوامی نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، یارزاده دبیر کل مجمع جهانی شهرهای اسلامی، پوروزیری رایزن جهانی هبیتات، اعضای هیئت مدیره انجمن، اعضای پیوسته و جمعی از اساتید دانشگاه و دانشجویان و پژوهشگران حضور داشتند.
در ادامه این نشست نیز از نسخه انگلیسی کتاب «بانکداری اجتماعی با رویکرد اقتصاد شهری و آموزش منابع انسانی» تالیف دکتر حسین محمدپور زرندی و دکتر سید محسن طباطبایی مزدآبادی رونمایی شد. 
 پوروزیری رایزن جهانی هبیتات سازمان ملل با قرائت تقدیرنامه ای از تالیف این کتاب گفت: تالیف این کتاب از جمله اقدام نو و خلاقانه در مسیر توسعه شهری با رویکردهای تحول گراست و بخش اقتصاد شهری هبیتات نیز این کتاب را مورد تائید قرار داده و از انتشار آن تقدیر کرده است.
وی در ادامه پیام سازمان ملل به مناسبت رونمایی از نسخه انگلیسی این کتاب را قرائت کرد. 
در بخشی از این پیام که به امضای مارکو کامیا مسئول هماهنگی بخش اقتصاد و مالیه شهری un-habitat  رسیده است، آمده: توسعه مفهومی است بنیادین که در همه ابعاد زندگی فردی و اجتماعی بشر نقش  و تاثیر دارد. جوامع بشری در طول قرن ها در جهت ارتقای وضعیت زیست تلاش کرده اند. تجریبات متنوع و متعددی در این حوزه جمع شده است. نگرش به توسعه به مثابه یک نهضت اجتماعی رویکردی است که توسط تصمیم گیران در عرصه های ملی و بین المللی ترویج می شود. گاهی اهمیت برخی از این رویکردها به گونه ای است که به عنوان یک برنامه موثر می تواند بر سرعت و کیفیت تغییرات اجتماعی بیفزاید و آنها را دچار تحول کند. تمرکز نسبت به منابع مالی مورد نیاز برای توسعه موضوعی بنیادین است که فرایندهای پیشرفت را دستخوش تحول خواهد کرد.
در بخش دیگری از این پیام آمده است: بانکداری اجتماعی یکی از این رویکردهای تحولگراست. از آنجا که ساختار مالی سرمایه گذاری و بانکی از دیرباز با تمرکز بر اصالت سود و منفعت پیش رفته اند بنابراین اهداف مشخصی را در این عرصه دنبال می کنند. این رویکردی روتین است. اما نظام هایی که به دنبال تغییرات اجتماعی هستند از تمام ظرفیت ها برای بهبود شرایط زیست استفاده می کنند و اساسا وضعیت کنونی زیست و سکونت در کره زمین آن چنان با بحران های جمعیتی ، اجتماعی و اقتصادی روبه روست که ضرورت دارد تا از همه ظرفیت ها از جلمه بانکداری و نظام سرمایه در جهت بهبود شرایط استفاده گردد. این یک اقدام موثر در این زمینه است.
در پایان نیز این بیانیه می افزاید: سازمان ملل متحد با تشکر از نویسندگان این کتاب تلاش های ارزنده آنان در جهت تعریف رویکردهای توسعه ای نسبت به موضوعات را ارج می نهد و بر اهمیت ترویج نقش و مسئولیت اجتماعی به خصوص در حوزه های مالی و تامین سرمایه تاکید می کند. امید است محموعه اقداماتی که در جهت گفتمان سازی موضوعات بنیادین توسعه صورت گرفته است برای دستیابی به اهداف این امر حیاتی، موثر واقع شود.
گفتنی است  کتاب «بانکداری اجتماعی با رویکرد اقتصاد شهری و آموزش منابع انسانی» تالیف دکتر حسین محمدپور زرندی و دکتر سید محسن طباطبایی مزدآبادی است که تحت نظر انجمن علمی اقتصاد شهری ایران تالیف شده است.
کد خبر 311167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.