به گزارش خبرگزاری ایمنا استاندار اصفهان در چهل و نهمین جلسه شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان اصفهان، تاکید کرد: در سال اقتصاد مقاومتی تلاش میکنیم که شرایط مناسبی برای فعالیت واحدهای تولیدی استان فراهم میکنیم و از قطعی برق واحدها در ساعات پیک مصرف جلوگیری شود.
رسول زرگرپور با اشاره به چالش ساعات اوج مصرف برق در تابستان و قطعی برق برخی از واحدهای تولیدی، بیان داشت: براساس توافقنامه شرکت توزیع برق استان با انجمنهای سنگ، آجر و ریختهگری مقرر شد که ساعت اوج مصرف واحدهای تولیدی این بخش به ساعتهای کممصرف منتقل و مشوقهایی در نظر گرفته شود.
استاندار اصفهان از تشکیل کارگروه ویژه بررسی مسایل و مشکلات صنف رایانه ای استان زیرمجموعه شورای گفتگو خبر داد و گفت: متأسفانه برخی از دستگاههای دولتی از خدمات فناوری اطلاعات شرکتهای معتبر و دارای مجوز استفاده نمیکنند و مقرر شد که این موضوع در کارگروه ویژه پیگیری شود.
رییس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این جلسه، بیان داشت: شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان اصفهان برای پنجمین سال پیایی بهعنوان شورای گفتگو برتر کشور شناخته شد.
وی اضافه کرد:شورای گفتگو اصفهان ازنظر تعداد جلسات و مصوبات در بین تمامی استانها توانست رتبه نخست را به خود اختصاص دهد.
سیدعبدالوهاب سهلآبادی از تشکیل اتحادیه صادرکنندگان سنگ استان اصفهان متشکل از معدن داران، مدیران واحدهای فرآوری، صادرکنندگان و تولیدکنندگان ماشینآلات سنگ خبر داد و گفت: این اتحادیه باهدف تقویت تولید و صادرات سنگ استان در اتاق بازرگانی اصفهان تشکیل میشود.
رییس اتاق بازرگانی اصفهان خواستار مشخص شدن مرز بین صنف و صنعت در بخش سنگ شد و تاکید کرد: متأسفانه بسیاری از واحدهای سنگبری که در قالب یک کارخانه هستند از طریق اتحادیه صنفی مجوز دریافت کردند.
نایب ریس اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه با اشاره به حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری، گفت: حضور با درایت مردم نشان از بلوغ سیاسی است که ضریب امنیت جمهوری اسلامی را در دنیا افزایش داد.
محمود اسلامیان از اجرای پروژه کناره گذر شرق اصفهان توسط صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد و گفت: این صندوق آماده اجرای پروژههای عمرانی دارای بازده در سطح کشور است.
رییس کمیسیون ویژه تولید ملی مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: صنعت سنگ استان اصفهان به یک جهش در تولید و صادرات نیاز دارد.
حمیدرضا فولادگر تصریح کرد: پتانسیل بسیاری در واحدهای فرآوری سنگ دولتآباد و محمودآباد وجود دارد که به دلیل کوچک بودن این واحدها با هزینههای بسیاری روبروست.
رییس انجمن سنگ و مدعو شورای گفتگو در این جلسه گفت: استان اصفهان دارای ۲۰۶۰ واحد فرآوری سنگ است که ۱۱۰۰ واحد دارای پروانه بهرهبرداری از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان است و حدود یک هزار واحد از امور صنفی مجوز فعالیت گرفتهاند.
رضا احمدی اضافه کرد: وجود این تناقض آماری باعث شده که برخی از واحدهای صنفی از اراضی کشاورزی برای فعالیتهای تولیدی استفاده میکنند.
مسعود صفاری پور مدیر دفتر اقتصادی استانداری اصفهان در این جلسه گفت: مرز بین صنعت و صنف در بخش سنگ و فرآوری آن مشخص نیست و لازم است سازمان صنعت، معدن و تجارت با همکاری اتاق اصناف و اتاق بازرگانی این مرز را مشخص کند.
نظر شما