به گزارش ایمنا به همت شهرداری اصفهان و با همکاری حوزه علمیه اصفهان و هیات پهلوانی و زورخانه ای اصفهان از بزرگ مرد و مجتهد پهلوان شهر اصفهان تجلیل به عمل می آید.
این مراسم در شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) با حضور میهمانان ویژه ای از سراسر کشور همراه خواهد بود و شنیده ها حاکی از آن است که تاکنون حضور آیت الله ناطق نوری و آیت الله شهرستانی نماینده دفتر آیت الله سیستانی در ایران در این برنامه قطعی شده است.
قرار است در این مراسم از کتاب خاطرات بیشمار آیت الله مستجاب الدعواتی نیز رونمایی شود.
لازم به ذکر است این مراسم در روز جمعه 19 اردیبهشت ماه از ساعت 21 در باغ موزه چهلستون اصفهان برگزار می شود.
آیتالله سید مرتضی مستجاب الدعواتی معروف به مستجابی یکی از برجستگان خاندان صدر و از دوستان نزدیک امام موسی صدر و چهرهای شناخته شده در میان رجال معاصر اصفهان است. او و امام موسی صدر از سالهای نخست جوانی، علاوه بر پیوند خویشاوندی، رابطهای سرشار از دوستی و صمیمیت با یکدیگر داشتهاند.
آیت الله مستجابی تحصیلات خود را در حوزۀ علمیۀ تهران و نجف ادامه داد و موفق به اخذ درجه اجتهاد از سوی آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی شد. او یکی از مبارزان سیاسی در دورۀ ملی شدن صنعت نفت و از نزدیکان آیت الله کاشانی به شمار میرود. آیت الله مستجابی در امور خیریه و عام المنفعه از سوابق طولانی برخوردار است و همچنین دستی نیز در حوزۀ شعر و ادب و هنر دارد.
آیتالله حاج سید مرتضی مستجابی، پسر عموی امام صدر و نتیجه مرحوم آیتالله سید ابوالحسن صدر عاملی، امروز بزرگ خاندان صدر در ایران و عراق و لبنان است. وی نه تنها یکی از نزدیکترین و بلکه وفادارترین دوستان امام صدر در ایران است، بلکه بیمبالغه مخزنالاسرار خاندان بزرگ و شریف صدر در جهان و همچنین دانشگاهی بیانتها در حوزهی رجال و تاریخ معاصر ایران، عراق و عالم تشیع است.
هر پژوهشگری که مایل باشد در باره رجال خاندان صدر و همچنین پیوند تکتک آن بزرگواران با تاریخ معاصر ایران تحقیق و مداقه کند، چارهای ندارد جز آنکه برای کسب اطلاعات به وی مراجعه کند.
به گفته وی، امام موسی صدر هرموقع به اصفهان می آمد اولین مکانی که برای حضور انتخاب می کرده منزل سید مرتضی بوده و با اینکه حاج آقا حسین خادمی نیز که از بستگان ایشان در اصفهان است، در آنجا حضور پیدا نمی کرده و انس خاصی با آقای مستجابی داشته است.
آیت الله مستجاب الدعواتی، امام موسی صدر را حلیم و رفیق خطاب نموده اند و معتقد هستند که وی می داند که با هر کسی چگونه برخورد داشته باشد./
نظر شما