به گزارش گروه پایداری خبرگزاری ایمنا: چهارم خرداد سالروز مقاومت جانانه مردم قهرمان دزفول در برابر موشک باران عراق در جنگ تحمیلی، موجب شد این تاریخ به نام روز ملی مقاومت و پایداری در تقویم رسمی کشور ثبت و این شهر به عنوان پایتخت مقاومت ایران نامگذاری شود
در دوران دفاع مقدس۱۷۶ موشک، ۲ هزار و ۵۰۰ گلوله توپ و ۳۳۱ راکت هواپیما به دزفول اصابت کرد و بیش از ۱۹ هزار واحد مسکونی و تجاری در این شهر تخریب شد.
مردم شهید پرور دزفول در حالی که دشمن بعثی 2 لشگر از 6 لشگری که برای حمله به خاک میهنمان آماده کرده بود را مامور تصرف دزفول به منظور
اهمیت دزفول برای دشمن بعثی در حدی بود که دو لشگر از 6 لشگر خود را که برای تصرف خاک میهنمان آماده کرده بود مامور فتح دزفول کرد که به خیال خام خود با تصرف دزفول بتواند خوزستان را دور زده و در نهایت این استان را تصرف کند.
اما مردم غیور و شجاع دزفول به غیر از مقاومت در برابر حملات این دشمن بعثی همزمان بخش های تخریب شده شهر را بازسازی می کردند و اراده رژیم بعثی در خالی کردن شهر و درهم کوبیدن آن را به یکی از آرزوهای دست نیافتنی متجاوزان مبدل کردند.
مردم دیار شجاعت و مردانگی در این مقاومت قهرمانانه، ۲ هزار و ۶۱۰ شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرد که از این تعداد ۲۵۰ شهید از سه روز تا ۱۰ سال داشتند.
امام خمینی (ره) در پنجم اردیبهشت سال ۶۲۲ در پیامی به مردم دزفول فرمودند: شما دزفولی ها امتحان دادید و از این امتحان خوب بیرون آمدید، شما دِین خود را به اسلام ادا کردید.
رهبر معظم انقلاب اسلامی هم در دیدار مسئولان و دستاندرکاران اردوهای راهیان نور کشور در خصوص مقاومت و پایداری مردم دزفول در دوران دفاع مقدس فرمودند: اینکه مرحوم قاضی در دزفول ماند و موجب شد که مردم در دزفول بمانند و با این همه موشکی که به دزفول زدند، دزفول تخلیه نشود، راز آن اینجا است ، چون اگر دزفول از سکنه خالی می شد، گرفتن آن آسان بود.
نظر شما