تقویت بانک سلولی یک نیاز ضروری است

مدیر اجرایی خیریه بیماران نقص ایمنی اولیه گفت: برای تقویت بانک اطلاعات سلولی نیازمند حمایت دولت و معرفی محاسن و تاثیرات بزرگ این بانک سلولی هستیم که حتی باتوجه به هزینه بالای آن می تواند در زمینه توریسم درمانی هم کار آمد باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید اصغر رفیعایی در حمایت از بیماران نقص ایمنی اولیه حضرت صدیقه طاهره(س) در حاشیه نشست خبری به مناسبت هفته جهانی بیماری نقص ایمنی گفت: بیماران نقص ایمنی اولیه سیستم دفاعی بدن و درواقع دفاعیه در مقابل میکروب ها ندارند و یک بیماری مادرزادی است که این خیریه بیماران نقص ایمنی اولیه را تحت پوشش قرار داده است.
وی افزود: نوع دیگر این بیماری را نقص ایمنی ثانویه عنوان کرد و افزود: نقص ایمنی ثانویه در اثر عمل جراحی یا پیوند کلیه، قلب و ... و یا شیمی درمانی رخ می دهد که سیستم دفاعی به شدت پاین می آید ولی قابل بهبودی و برگشت پذیر است.
وی یکی از سیاست های اصلی این انجمن را تقویت بانک سلولی بیان کرد و اظهار داشت: در تلاش هستیم بانک سلولی را در اصفهان فعال و راه اندازی کنیم و اکنون بانک سلولی تهران و بخشی از آن را موسسه رویان اصفهان به صورت محدود انجام می دهند.
رفیعایی در ادامه افزود: برای تقویت بانک اطلاعات سلولی نیازمند حمایت دولت و معرفی محاسن و تاثیرات بزرگ این بانک سلولی هستیم که حتی  باتوجه به هزینه بالای آن می تواند در زمینه توریسم درمانی هم کار آمد باشد.
مدیر اجرایی انجمن خیریه حمایت از بیماران نقص ایمنی اولیه با اشاره به اهمیت بانک سلولی گفت: بانک سلولی اطلاعات خونی افراد دهنده خون را ذخیره می کند و برای محصولات فرآوری خونی مورد نیاز بیماران صعب الاعلاج و پیوند استخوان در اختیار بیماران و مراکز درمانی قرار می دهد.
وی یادآور شد: انجمن تنها نیاز دارویی بیماران را تامین نمی کند بلکه مایحتاج روزمره یا بیماری های دیگری که درگیر می شوند را پوشش می دهند.

کد خبر 300103

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.