همه سازمان ها برای مدیریت بحران تلاش کنند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: انتظار می رود همه سازمان ها و دستگاه های عضو کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی از حداکثر ظرفیت و توان خود برای بحث مدیریت بحران، امداد و نجات به موقع بهره گرفته و در این راه همه تلاش خود را بکار گیرند.

به گزارش ایمنا، در چهارمین جلسه کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی استان اصفهان ، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تسلیت ایام شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و با اشاره به قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران پس از زلزله بم و تاکیدات مقام معظم رهبری در این زمینه، اظهار داشت: انتظار می رود همه سازمان ها و دستگاه های عضو کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی از حداکثر ظرفیت و توان خود برای بحث مدیریت بحران، امداد و نجات به موقع بهره گرفته و در این راه همه تلاش خود را بکار گیرند.
شیشه فروش با اشاره به حوادثی چون قطار سمنان و پلاسکو افزود: باید این چالش ها و حوادث بزرگ از منظر امداد و نجات مورد بررسی قرارگرفته و آموخته ها و تجارب بدست آمده مورد توجه این کارگروه قرار گیرد.
 وی در ادامه با بیان لزوم بهره گیری از تجارب حادثه پلاسکو در زمینه امداد و نجات در ساختمان های بلندخاطرنشان کرد: امیدواریم با مستندسازی این حادثه در آینده شاهد تکرار فجایعی از این دست نباشیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در پایان با توجه به معین بودن استان اصفهان برای مدیریت بحران شهر تهران و 8 استان همجوار،خواستار تسریع در بروزرسانی بانک اطلاعات نیروی انسانی و تجهیزات امدادی سازمان ها در خصوص مواجهه با حوادث شد.
رویکرد اثرگذار کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی
همچنین در این جلسه مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به رویکرد اثرگذار کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی و برگزاری منظم جلسات و عنایت دستگاه های ذیربط در این زمینه گفت : تمامی مدیران دستگاه های عضو کارگروه باید حداقل با الفبای مدیریت بحران آشنا باشند و جمعیت هلال احمر استان آمادگی لازم در زمینه گسترش این آموزش ها را دارد.
دکتر مومنی با اشاره به اینکه ضریب نفوذ آموزش همگانی امداد و نجات، 3/9 از هر یکصد نفر ایرانی است،افزود: این تعداد برای جامعه ما که در معرض انواع مخاطرات طبیعی و غیر طبیعی قرار دارد کافی نیست و باید دراین زمینه اهتمام بیشتری صورت گیرد .
رییس کارگروه تخصصی امداد ونجات و آموزش همگانی استان در این جلسه با اشاره به طرح ملی خادم یا "جامعه آماده در برابر مخاطرات " تاکید کرد: این طرح ملی به دنبال فراگیر کردن آموزش های همگانی در جامعه ایرانی است و نیل به یک جامعه آماده در برابر حوادث را هدف قرار داده است.
حداقل رساندن تلفات ناشی از حوادث جاده ای در ایام نوروز
دکتر مومنی با بیان اهمیت طرح خادم تصریح کرد : این طرح تلنگری است برای تمام افراد جامعه در راستای ارتقاء آمادگی جامعه در برابر مخاطرات و بنابراین باید توسط آحاد جامعه از مدیران تا مردم جدی گرفته شود و حمایت ملی از این طرح ضامن موفقیت اجرای آن می باشد.
وی در پایان با اشاره به طرح های نوروزی جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: با توجه به انتظار مقام معظم رهبری در زمینه به حداقل رساندن تلفات ناشی از حوادث جاده ای در ایام نوروز، انتظار می رود در این زمینه دستگاه های ذیربط با توان مضاعف وارد میدان شده و باعث سربلندی خود و آرامش مردم در ایام تعطیلات نوروزی شوند .
در ادامه این جلسه، موضوع برگزاری مانور زلزله مدارس و ارزیابی آن ، آموزش عشایر استان و سند آسیب شناسی مدیریت بحران مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
 گفتنی است جلسه کارگروه تخصصی امداد ونجات و آموزش همگانی، هرسه ماه یکبارو با حضور کارشناسان سازمانهای عضو کارگروه با محوریت جمعیت هلال احمر استان برگزار می شود . /01191/142/4
کانال اطلاع رسانی: https://telegram.me/imnanews 
کد خبر 270388

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.