سير اگر به صورت ناشتا مصرف بشود مانند يک آنتيبيوتيک کاملا طبيعي عمل ميکند؛ چون صبحها و به صورت ناشتا باکتريها مقاومت کمتري دارند و سير با سرعت بيشتري روي آنها تأثير ميگذارد
وقتي که سير را به صورت ناشتا ميل ميکنيد در واقع بدنتان را سمزدايي کردهايد. با همين کار ساده تمامي انگلها و کرمهاي موجود در روده را بيرون رانده و سدي در برابر بيماريهايي مانند ديابت، فشارخون بالا و برخي از سرطانها ايجاد ميکنيد.خوردن سير به صورت ناشتا همچنين روي جريان خون نيز تأثير بيشتري ميگذارد. اين ماده غذايي فشارخون را کاهش ميدهد و باعث هضم راحت غذا ميشود.
نتايج پژوهشي که در سال 2001 انجام شده است نشان ميدهد افرادي که به طور مرتب سير ميخورند سه برابر کمتر از بقيه دچار سرماخوردگي ميشوند.سير باعث بهبود عملکرد قلب، کبد و کيسه صفرا ميشود. براي مقابله با اسهال، مشکلات عصبي، بياشتهايي، استرس و آکنه نيز مفيد است. اگر ميخواهيد بيماريهايي مانند سل، سينهپهلو، سرماخوردگي، نقرس، برونشيت، برونشيت مزمن، احتقان ريوي، آسم، هموروئيد (بواسير)، يبوست، عفونت گوش و سياهسرفه از شما و اطرافيانتان دور باشد سير را دريابيد.
افرادي که به طور مرتب و به ميزان کافي سير مصرف ميکنند کمتر در معرض برخي از سرطانها قرار ميگيرند. به عقيده محققان سير همچنين ميتواند از بافتهاي کبد در برابر ترکيبات سمي محافظت کند.سير باعث افزايش قدرت باروري و کاهش قند خون شده و پيري را به تاخير مياندازد. البته اينها تنها گوشهاي از خواص کمنظير سير بودند که به طور خلاصه اشاره شد.
سير داراي دو ترکيب مهم به نامهاي آليسين و ديآليل ديسولفيد ميباشد که خواص درماني دارند. اگر هر روز صبح در حالت ناشتا به طور مرتب سير مصرف کنيد به طبيعيترين شکل ممکن عمر طولاني همراه با سلامتي و تندرستي خواهيد داشت. اگر از بوي آن خوشتان نميآيد و يا معده حساسي داريد ميتوانيد از مکملهاي غذايي سير که به صورت قرص در داروخانهها به فروش ميرسد استفاده کنيد.
بايد بدانيد که گذاشتن سير روي دنداني که درد ميکند باعث تسکين آن ميشود.
شما ميتوانيد از اين گياه استفاده موضعي نيز بکنيد و آن را به صورت مرهم براي تسکين جاي نيش برخي از حشرات موذي و يا براي خلاص شدن از شر زگيل استفاده کنيد.
براي رفع سرماخوردگي کافي است که يک عدد سير پوستکنده را در آب گرم بجوشانيد و با آن بخور دهيد. مصرف آن نيز باعث تقويت سيستم ايمني بدن و پيشگيري از سرماخوردگي ميشود.
اگر از روماتيسم رنج ميبريد سير را داخل روغن زيتون له کنيد و هر روز صبح آن را به مناطق دردناک بماليد.
اگر گوشتان دچار عفونت و ورم شده است سير را له کنيد و آب آن را صاف کنيد. يک تا دو قطره از اين آب را داخل گوشتان بچکانيد.
براي فراموشي و مشکلات حافظه 1 کيلوگرم سير را پوستکنده و ريزريز کنيد. سپس آنها را با آب 24 عدد ليموترش مخلوط کرده و داخل يک ظرف شيشهاي دربسته بريزيد. اجازه دهيد ترکيبتان به مدت 24 روز بماند تا خواص آن کاملا آزاد شود. سپس هر روز به صورت ناشتا يک قاشق چايخوري از اين ترکيب را بنوشيد.
براي مقابله با سنگ کليه دو قاشق غذاخوري سير خردشده را در يک چهارم ليتر آب جوش به مدت 20 دقيقه بجوشانيد. محلول را صاف کنيد و يک فنجان صبح به صورت ناشتا و يک فنجان شب قبل از خواب ميل کنيد. براي تسکين دردهاي عادت ماهانه در پنج روز اول، 1 تا 2 حبه سير به صورت ناشتا ميل کنید.
مضرات سیر:
مادران شیرده در خوردن سیر زیاده روی نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف نظر کند.
زیاده روی در مصرف سیر باعث سرگیجه، کاهش فشار خون، آلرژی (حساسیت)، و در موارد نادر منجر به خونریزی می شود.
ظاهرا سیر تاثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد خون مثل آسپرین استفاده می کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند، زیرا سیر مانع از انعقاد خون می شود. از این رو افرادی که جراحی می کنند، باید 7 تا 10 روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری کنند، زیرا زمان خونریزی را طولانی تر می کند.
زنان آبستن یا شیرده بهتر است از سیر استفاده نکند . سیر را به صورت قرص سیر،ترشی سیر،سیر سرخ شده و...استفاده می کنند.
بعضی از افراد از روغن بدست آمده از سیر برای درمان عفونت های قارچی، زگیل ها و میخچه استفاده می نمایند. هرچند تحقیقات علمی نشان می دهد که سیر می تواند قادر به درمان عفونت های قارچی از قبیل پای ورزشکاران می باشد، اما کارایی روغن سیر برروی زگیل ها و میخچه ثابت نشده است.
مصرف سیر در باردرای زمانیکه در مقادیر درست مصرف شود، عموما بی خطر می باشد. سیر عموما زمانیکه در مقادیر درمانی مصرف می شود، در دوران باردرای پر خطر می باشد.
زمانیکه سیر برروی پوست استفاده می گردد، عموما می تواند خطرناک باشد. سیر می تواند باعث آسیب دیدن پوست به شکل سوختگی شود.
مصرف سیر خوراکی برای عموم مردم مطمئن و ایمن می باشد. سیر می تواند باعث بوی بد دهان، احساس سوزش در دهان و یا معده، سوزش معده، بادشکم، تهوع و استفراغ، بوی بد بدن و اسهال شود. این عوارض جانبی عموما در مصرف سیر خام بیشتر می باشد. همچنین سیر می تواند خطر خونریزی را نیز افزایش دهد. آسم و سایر واکنش های آلرژیکی نیز در افرادیکه سیر مصرف می کنند ممکن می باشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/
نظر شما